Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 16 martie 2008

Elche-Betis

Inca un meci interesant in Copa del rey intre doua echipe cu stari de spirit complet diferite se vor intalni maine seara pe . Elche esye pe locul patru in Secunda cu 26 de puncte dupa 16 etape, fiind la doar un punct de primul loc ce asigura promovarea in Primera, in timp ce Betis cu daor 14 puncte dupa 15 etape se zbate in zona retrogradarii. Weekendul trecut verzii au realizat surpriza etapei castigand cu 1-0 pe terenul celor de la Villareal. De partea cealalta Elche a castigat tot cu 1-0 acasa in fata celor de la Castellon. Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul 2000/2001 in a doua liga, Elche castigand cu 2-1 in deplasare, in retur fiind 1-1. Cred ca cei de la Elche pot lua un avantaj dupa prima mansa, asadar victorie Elche la o cota de 2.80 la Bet365. va doresc o noapte buna si multa inspiratie maine la pariuri, sau in noaptea asta pentru cei care joaca nhl si nba

Burgos-Getafe

O cota destul de mare dupa mine pentru victoria celor de la Getafe in meciul cu Burgos, echipa care joaca in liga a patra. Getafe este pe locul 12 in Primera cu 18 puncte dupa 15 etape. In weekend ei au cedat cu 1-0 pe terenul lui Atletico Madrid. Antrenorul Michael Laudrup a convocat pentru acest meci doar 16 jucatori printre care se afla si compatriotul nostru Cosmin Contra, . Burgos este pe locul 14 in liga a patra cu 20 de puncte dupa 16 partide. In weekendul trecut au remizat 1-1 acasa cu cei de la Guadalajara. Merg pe o victorie a echipei lui Contra si de ce nu la o miza mai mica merita riscat si o victorie la doua sau mai multe goluri. Deci cred ca oaspetii pot transa calificarea inca din prima mansa, returul avand loc anul viitor pe doi ianuarie. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum. o seara placuta si mult noroc la pariuri

joi, 13 martie 2008

japonia - Anglia

Al doilea meci al zilei la campionatul mondila de fotbal feminin ce se desfasoara in China. Un campionat extrem de spectaculos si daca vreti sa vedeti fotbal complet in care sa vedeti goluri inscrie in moduri extrem de diferite, un fotbal alert, fara trageri de timp, cu mult fair play, atunci uitati-va in aceasta perioada la acest turneu final din China. ieri am vazut meciuir de deschidere si a fost extreordinar jocul germaniei care a invins campioana Americiid e Sud, Argentina cu 11-0, dupa un joc atat de complex incat nici unele echipe de baieti nu pot juca asa. Dupa ce dimineata a avut loc meciui derby al acestei zile intre SUA si Coreea de Nord, urmeaza acum meciul dintre o echipa a Japoniei care a crescut foarte mult in ultimul timp si echipa Angleii, o echipa cu mult mai multa experienta care cred ca se va impune la capatul celor 90 d eminute. Asa ar fi normal orice alt rezultat fiind o surpriza. Bookamkerii au dat un smen de echilibru asupra acestui meci, o cota de 2 pentru englezoaice, dara asta nu poate decat sa ne bucure. ramane de vazut ce va fi.


• Predictie: 2
• Cota: 2
• Miza: 7 / 10
• Bookmaker: Gamebookers

Bulgaria U21 - England U21

"Full Option" Dupa ce vineri au venit si au zdrobit "podgoria" sarba ( Montenegro - England 0-3 ), nationala englezilor de tineret U21 a fost nevoita sa revina in Balcani, mai precis la Sofia pt a disputa al doilea lor meci in grupa de calificari pt campionatul european din 2009 impotriva selecyionatei Bulgariei. Se pare ca Bulgaria a fi cea mai slaba echipa din grupa, din care mai face parte Anglia, Muntenegru,Portugalia si Irlanda dupa ce au fost invinsi in primul meci clar de selectioanata muntenegrenilor chiar pe terenl lor, scor 1-2, golul bulgarilor venind doar dupa minutele regulamanetare de joc. Cu jucatori precum Theo Walcott, James Milner, Tom Huddlestone, Steven Taylor care cu siguranta ar avea loc si in nationala de seniori nu cred ca nationala Angliei va avea probleme astazi in fata bulgarilor. Dupa cum vam spus si la predictia cu Muntenegru, Anglia este o echipa care ataca din primul minut, sufocand pur si simplu adversarul si asta sa vazut Anglia conducand in minutul 10 cu 0-2.Este o tactica impusa de tehnicianul englez Stuart Pearce, inca o dovada ca un antrenor care a jucat o viata pe pozitia de fundas este un antrenor foarte ofensiv. Speram ca vremea foarte buna prin care trece Anglia sa nu se opreasca aici si sa profitam in continuare pt ca cotele sunt excelente daca se pariaza la timp.


• Predictie: 2
• Cota: 1.65
• Miza: 10 / 10
• Bookmaker: Gamebookers

Romania-Bosnia(U21)

MECI DEOSEBIT DE IMPORTANT PENTRU TINERETUL NOSTRU CARE VA INTALNI MAINE , PE PROPRIUL TEREN SELECTIONATASIMILARA A BOSNIEI. NATIONALA CONDUSA DE SANDOI A OBTINUT ANUL ACESTA CATEVA REZULTATE SURPRINZATOARE EGAL IN FRANTA1-1 IN ACEASTA GRUPA DE CALIFICARE, DUPA CARE TOT UN EGAL IN ANGLIA 1-1 . SE PARE CA AVEM UN VIITOR FRUMOS LA NATIONALA DE FOTBAL A ROMANIEI, JUCATORI PRECUM B. STANCUDE LA UNIREA URZICENI, MARDARE DE LA FC VASLUI, ROPOTANDINAMO, KESERU DE LA NANTES, BICFALVI DE LA STEAUA,SUNT JUCATORI OBISNUITI CU AERUL UNOR MECIURI TARI DE LA VARTE FRAGEDE. VICTORIA AR TREBUI SA FIE CUVANTUL DE ORDINE IN VESTIARUL MICILOR TRICOLORI CARE N-AU ALTA VARIANTA DECAT VICTORIA IN MECIUL CONTRA BOSNIACILOR.CU ASA NISTE BAIETI BRAVI CA STANCU,BICFALDI SI ALTII CRED CA VOM TRECE DE BOSNIECI FARA NICI O PROBLEMA CU UN SCOR CU DIFERENTA DE DOUA GOLURI!BRAVO BAIETI SI FORTA ROMAINA FIINDKA AM FOST SI VOM RAMINE PRINTRE PRIMIIMECI DEOSEBIT DE IMPORTANT PENTRU TINERETUL NOSTRU CARE VA INTALNI MAINE , PE PROPRIUL TEREN SELECTIONATASIMILARA A BOSNIEI. NATIONALA CONDUSA DE SANDOI A OBTINUT ANUL ACESTA CATEVA REZULTATE SURPRINZATOARE EGAL IN FRANTA1-1 IN ACEASTA GRUPA DE CALIFICARE, DUPA CARE TOT UN EGAL IN ANGLIA 1-1 . SE PARE CA AVEM UN VIITOR FRUMOS LA NATIONALA DE FOTBAL A ROMANIEI, JUCATORI PRECUM B. STANCUDE LA UNIREA URZICENI, MARDARE DE LA FC VASLUI, ROPOTANDINAMO, KESERU DE LA NANTES, BICFALVI DE LA STEAUA,SUNT JUCATORI OBISNUITI CU AERUL UNOR MECIURI TARI DE LA VARTE FRAGEDE. VICTORIA AR TREBUI SA FIE CUVANTUL DE ORDINE IN VESTIARUL MICILOR TRICOLORI CARE N-AU ALTA VARIANTA DECAT VICTORIA IN MECIUL CONTRA BOSNIACILOR.ROMANIA ESTE IN LUPTA PENTRU PRIMUL LOC CARE DUCE LA BARAJUL PENTRU EURO CU NATIONALA FRANTEI ASR=TFEL CA UN PAS GRESIT IN FATA BOSNIACILOR AR PUTEA SA NE COSTE CALIFICAREA LA EURO, MAI ALES CA URMEAZA MECIURI DIFICILE PENTRU TRICOLORI,DUPA CE AM VAZUT IN CELE 2 MECIURI, CU ANGLIA SI FRANTA SE PARE CA TRICOLORII NU AR TREBUI SA AIBA PROBLEWME CU NATIONALA BOSNIEI. HAI ROMANIA!MULT NOROC!

• Predictie: 1
• Cota: 1.5
• Miza: 10 / 10
• Bookmaker: Gamebookers

Nigeria - Suedia

Ultimul mec de la campionatul mondial pentru fete ce se desfasoara in China aduce fata in fata cea mai buna echipa a Africii, Nigeria si una dintre cele mai puternice echipe ala Europeai, Poate chiar a doau a Europei dupa forta germania. Suedia este mult prea puternic in comparatie cu echipa Nigeriei si probabil vom asista azi la un meci desfasurat intr-o singura directie, spre poarta africancelor. Vom vedea probabil o victorie la scor a nordicelor, poate nu la aceeasi diferenta de 11 goluri cum au reusit ieri nemtoaicele, dar cred ca patru goluri inscrie de suedeze in poarta nigerienelor nu e o mare problema. Cred ca vom vedea lejer goluri multe, cine stie poat inscrise chiar si de Nigeria. importmnat e ca acest pronbostic sa fie castigator, tocmai din aceasta cauza riscam a=pe aceasta partida 10 unitati. ramane de vazut ce va fi si sper ca pronosticul sa fie castigator. In mod normal nu prea avem cum la aceasta partida sa avem parte d evreo surpriza. ramane de vazut ce va fi.


• Predictie: peste 3.5 goluri
• Cota: 1.65
• Miza: 10 / 10
• Bookmaker: Gamebookers

Gimnastic-Barcelona

UN MECI INTERESANT IN ACEASDTA SEARA CARE MERITA ATENTIE SE JOACA IN SPANIA DINTRE GIMNASTIC DE TARAGONA SI FC BARCELONA SE INTALNESC IN CUPA DEL REY DUPA CUM SE STIE INTRE CELE DOUA EKIPE ESTE O RIVALITATE FOARTE MARE CHIAR DCA TARAGONA ESTE O EKIPA CARE TOT TIMPUL SE BATE LA RETROGADARE DAR CAND JOACA IMPOTRIVA BARCELONEI SUNT FOARTE PERICULOSI SI LE E FOARTE GREU LA BARCELONA CA CASTIGE DAR BARCELONA ARE MAI MULTI JUCATORI CARE AU O VALOARE MARE SI NUMAI 1 SINGUR JUCATOR FACE CAT RTOATA EKIPA A TARAGONEI SI EXPERIENTA IN ACEASTA SEARA ARE SA ISI SPUNA CUVANTUL SI ARE SA CASTIGE ACEST MECI DESTUL DE USOE DACA BARCELONA DA UN GOL DUPA ACEIA ARE SA FIE FOARTE GREU SA II MAI OPRESTI SI AU SA SE DEZLANTUIE SI AU SA DEA GOLURI DE LA 3 IN SUS DAR DACA taragona are sa tina piept nu se va sti are sa fie greu dar predictia mea este de victorie pentru vbarcelona asa ca bafta

• Predictie: 2
• Cota: 2
• Miza: 7 / 10
• Bookmaker: Sportingbet

Halifax Town - Woking

Meci destul de interesant in aceasta seara in Conferinta in campionatul englez de fotbal, un meci in care gazdele pornesc ca favorite pentru ca par o echipa mult mai bine organizata si mult mai puternica decat oaspetii care par sa aiba un lot slabut in acest sezon si s'ar putea sa aiba cateva absente pentru aceasta partida. Halifax nu are un inceput foarte promitator, dar au reusit sa castige puncte pretioase pana acum. Pe teren propriu are o victorie si doua rezultate de egalitate, in care a marcat in total 5 goluri si a primit doua. Oaspetii merg ceva mai slab, iar in deplasare are pana acum o victorie, un rezultat de egalitate si o infrangere, marcand in total 3 goluri si primind tot atatea. In ultimele intalniri cei de la Halifax nu au pierdut niciodata cu cei de la Woking si la cum arata cele doua echipe cred ca vom avea inca un suceces al echipei gazda. Totusi cred ca va fi un meci echilibrat si poate ceva mai mult de 2 goluri. Prefer sa mizez pe victoria gazdelor. Noroc tuturor!

• Predictie: 1
• Cota: 1.85
• Miza: 7 / 10
• Bookmaker: Betandwin

Austria - Chile

Este totusi un amical si orice se poate intampla mai ales intr-un meci echilibrat ca acesta.In acest moment cred ca Austria este o echipa modesta,nimic nu pare a merge bine la echipa,antrenorul Hickersberger pare a nu mai fi agreati de jucatori.Austra pare total debusolata,jocul nu ii merge deloc,echipa pare sa nu poate presa in timpul jocului,nu pot pasa,defensiva este una foarte slaba.Chile nu este nici ea o echipa extraordinara insa au jucatori tehnici si talentati ca Suazo sau Mark Gonzalez.La chilieni au fost ceva probleme la Copa America acolo unde erau mari sperante pentru o performanta cat mai buna insa lucrurile nu au mers asa cum se asteptau toti.Aproximativ 6 jucatori de la echipa au fost suspendati de federatia din Chile dupa ce inaintea partidei cu Brazilia au avut probleme cu bautura si se pare ca nu vor putea evolua in acest meci si isi ispasesc in continuare pedeapsa data de federatie.Este o mare presiune pe echipa nationala a Austriei deoarece se apropie Euro 2008 acolo unde vor fi gazde alaturi de Elvetia si cel putin acum pe moment viitorul pare sa nu sune bine.Cred ca Chile va castiga acest meci,au o echipa mai tehnica si mai talentata insa la un amical niciodata nu se stie.


• Predictie: 2
• Cota: 2.85
• Miza: 1 / 10
• Bookmaker: Betandwin