Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Handbalistele «au cazut» bine la JO din China

Nationala feminina de handbal a Romaniei are parte de o grupa accesibila la Olimpiada. Ieri, la Beijing a avut loc tragerea la sorti a turneului de handbal, romancele fiind plasate in Grupa A, alaturi de reprezentativele Norvegiei, Frantei, Chinei, Angolei si Kazahstanului. Presedintele Federatiei Române de Handbal, Cristian Gatu, considera ca nationala feminina are adversari accesibili la Beijing, care o poate apropia de o medalie olimpica. „Este o grupa accesibila si pentru noi este îmbucurator ca am evitat Rusia în aceasta faza. Configuratia grupei ne întareste speranta ca ne putem apropia de o medalie olimpica. Va fi un an plin pentru handbalul românesc, cu senioarele calificate la Campionatul Mondial si Jocurile Olimpice, cu seniorii la Campionatul Mondial, iar loturile de tineret la Europene baietii si la Mondiale fetele. Sper sa ne mândrim cu medalii la finalul anului“, a spus Gatu. Suspansul in ceea ce il priveste pe Gheorghe Tadici se mentine. Presedintele FRH a precizat ca în acest moment antrenorul nationalei feminine nu a dat un raspuns ferm daca va continua la prima reprezentativa dupa plecarea de la formatia Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Miercuri, vom avea o sedinta a Consiliului de administratie. Am cerut detalii clubului si antrenorului Tadici si ne vom decide împreuna cu el, dar personal nu cred ca este momentul, înainte cu atât de putin timp de Jocurile Olimpice, sa renunte la echipa nationala“, a afirmat Gatu. Dupa plecarea de la echipa de club, Tadici a intrat in conflict cu mai multe jucatoare de la Oltchim, care activeaza si la echipa nationala.

A intrat in paine. Portughezul Peseiro este convins ca va face istorie la Rapid

Cu un antrenor nou-nout, Rapidul a inceput de ieri pregatirile pentru sezonul viitor. Portughezul Jose Peseiro a condus primul antrenament, de la sedinta de pregatire lipsind Stefan Grigorie, Vasco Matos si Vladimir Bozovic, primul fiind nerefacut, iar ceilati doi vor ajunge in Romania in cursul acestei zile. Fostul antrenor al grecilor de la Panatinaikos a avut la dispozitie 22 de fotbalisti: Coman, Andrade, Marinescu, Maftei, Perja, I. Stancu, Marius Constantin, Paun, Grigore, Lazar, Herea, Cesinha, Pancu, Dica, Doru Bratu, Joao Paulo, Boya, Buga, Despotovici, Burdujan, Raduta si Dobroiu. Tehnicianul portughez, care înainte de antrenament le-a tinut o sedinta în vestiar jucatorilor, a patruns ultimul pe gazon, i-a strâns pe fotbalisti în jurul sau si a discutat cu ei aproximativ trei minute. Peseiro a renuntat la celebrele ture de teren, bagandu-i pe fotbalisi la joc de la primul antrenament. Dorind sa impresioneze, Jose Peseiro a pus accent pe faza ofensiva din start, cerându-le jucatorilor sa alerge si sa încerce pase cât mai exacte. Antrenorul portughez a fost ajutat pe tot parcursul sedintei de pregatire de secunzii Eduardinho, Zivanovic si Pedro Casinia. Surprinzator, Marian Rada nu l-a ajutat pe portughez la primul antrenament, cu toate ca oficialii clubului giulestean anuntasera ca acesta va fi pastrat în stafful tehnic.

Tricolorii refuza momeala blatului olandez

Daca inving Olanda, tricolorii vor primi 3.000.000 de euro de la UEFA, plus 500.000 de euro de la Gigi Becali si 600.000 de la Gigi Netoiu.

Generatia lui Mutu si Chivu se afla astazi in fata celui mai important meci. O victorie cu Olanda asigura prezenta in sferturi de finala, fara a mai depinde de ceea ce se intampla in celalalt meci din grupa. Victor Piturca a reusit sa-si convinga elevii ca nu este cazul sa creada in atåt de clamata relaxare a olandezilor, pentru ca altfel pot avea mari surprize, dintre cele mai neplacute.

Meciul cu Olanda poate reprezenta punctul de plecare al unei noi “Generatii de Aur”. Calificarea ar reprezenta o performanta peste asteptari, avand in vedere componenta grupei din care a facut parte Romania. Victoria ii trimite pe tricolori in „sfertul” cu Spania, iar acest lucru se poate intampla si cu un egal sau o infrangere, dar asta ar insemna sa depindem de rezultatul partidei Franta – Italia. De altfel, Victor Piturca a reusit sa-si convinga elevii ca toate declaratiile venite dinspre francezi si italieni, cum ca olandezii se vor menaja in ultimul meci din grupa, nu sunt decat niste incercari de a le deturna atentia de la joc. Eventualele schimbari din primul „11” al Olandei nu-i intereseaza pe Chivu&Co., capitanul tricolorilor spunand ca batavii au rezerve de aceeasi valoare cu titularii si, in plus, ambitia fotbalistilor care nu au jucat la acest turneu final este mult mai mare. Selectionerul Piturca a purtat mai multe runde de discutii individuale cu fiecare jucator din lot. El a incercat sa-i aduca la concentrarea maxima inaintea meciului decisiv, de aceasta data obiectivul fiind clar: victoria.

Ciprian Marica ne «omoara» cu fair-play-ul
“Mai catolic decat Papa”, Ciprian Marica a facut o declaratie plin de fair–play, dar in care nici el nu crede cu adevarat. Cu sanse mari sa-si faca debutul la Euro in acest meci, Marica spera sa joaca in fata titularilor olandezi. Atacantul il roaga pe Van Basten „sa respecte blazonul fotbalului“ si sa joace cu echipa cea mai buna în meciul cu tricolorii. „Sper ca Olanda sa respecte blazonul fotbalului si sa joace cu cea mai buna echipa. E de înteles de ce antrenorul vrea sa-si menajeze o parte dintre jucatori, mai ales daca sunt accidentari sau pericole de suspendari, dar când echipa joaca atât de bine trebuie sa te întrebi: «De ce sa schimb?». Chiar daca antrenorul schimba echipa, vor fi jucatori care doresc sa impresioneze, asa ca, din orice fel ai privi lucrurile, va fi un meci dificil pentru noi, dar pe care îl întâmpinam cu încredere. I-am batut cu 1-0 si am remizat în preliminarii, dar asta e istorie acum. E un alt meci, alta competitie si trebuie sa o luam de la capat. Oricum, avem o sansa reala dupa egalurile cu Franta si Italia. Credem în sansele noastre si vom da totul pentru a ajunge în sferturi“, a spus Marica.

Huntelaar a fost uitat la stadionul de antrenament
Calificarea a instalat totusi o stare de relaxare in tabara olandeza. Acest lucru este dovedit si de faptul ca atacantul Klaas-Jan Huntelaar a fost uitat la stadion dupa antrenamentul de duminica. Cum autocarul a plecat fara el, Huntelaar a fost nevoit sa apeleze la o masina “de ocazie” pentru a ajunge la hotel. „A fost o neîntelegere. Am întrebat de câteva ori daca e toata lumea, am crezut ca suntem toti. A fost o serie de circumstante nefericite“, a încercat sa explice incidentul selectionerul Marco van Basten. In mod logic, jucatorii olandezi sustin ca nici nu se pune problema sa nu-si apere corect sansele in fata Romaniei. „Nu trebuie sa ne relaxam în meciul cu România, e important sa mentinem ritmul. Atmosfera este excelenta în rândul tuturor, echipa, staff, public si suporterii de acasa“, a spus Ruud van Nistelrooy. Atacantul Robin van Persie vrea sa fie titular astazi: „Nu pot sa cred ca cineva poate sa se gândeasca la faptul ca am vrea sa pierdem. Daca românii câstiga, o fac pe propriile puteri, nu ca ne dam noi la o parte. Sunt apt suta la suta, pot juca 70-80 de minte cu România. Nu vrem sa ne dezamagim fanii“.

Van Basten, misterios in privinta echipei de start
Foarte secretos, selectionerul nationalei Olandei, Marco van Basten, a declarat ca este posibil sa menajeze o parte din jucatori contra României, dar admite si ca acest lucru poate sa nu se intample. „Pentru mine, orice meci e important. Este totusi posibil sa nu joace câtiva baieti, din motivele pe care le-am spus. Robben e apt si vrea sa joace, e un posibil titular. Vrem sa avem o prestatie optima. Vom vedea ce optiuni sunt în privinta echipei de start, toate optiunile sunt deschise. Cum vom juca, mai trebuie sa ma gândesc. Cu siguranta însa nu voi folosi jucatorii care au un cartonas galben (n.r. Ooijer si De Jong). În plus, unii poate resimt probleme medicale sau sunt jucatori care cred ca se pot încadra mai bine în optiunile tactice pentru acest meci si trebuie sa le dam o sansa“, a spus Van Basten.

Mutu, Chivu, Contra si Niculae, la un pas de suspendare
Patru fotbalisti ai echipei nationale vor lipsi in meciul din sferturi, contra Spaniei, in cazul in care astazi vor primi cartonas galben. Chivu, Contra, Mutu si D. Niculae trebuie sa fie atenti si sa nu primeasca vreun cartonas galben care i-ar suspenda pentru urmatoarea intalnire, in cazul in care Romania va ajunge acolo. De la olandezi, Nigel de Jong si Andre Ooijer sunt in pericol, insa Marco van Basten a anuntat ca ei vor fi menajati.

UEFA lauda un meci cu un singur sut pe poarta
Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, ieri, într-o conferinta de presa, sustinuta într-o pizzerie din Basel, ca partida România - Franta a fost desemnata cea mai buna din punct de vedere tactic de membrii unei comisii a UEFA. „Suntem satifacuti pâna acum. Comisia Tehnica a UEFA a stabilit ca meciul cel mai bun din punct de vedere tactic a fost cel al României cu Franta. UEFA apreciaza ca un succes aceasta editie a Campionatului European pentru ca, din punct de vedere tactic, apar noutati”, a declarat Nasul. Opinia reprezentantilor forului european este in totala contradictie cu aceea a opiniei publice, aceasta stabilind ca un meci in care se expediaza un singur sut pe spatiul portii nu poate fi decat unul foarte urat.

Ceausescu este mandru de Victor Piturca
Fiul ultimului mare dictator al Romaniei, Valentin Ceausescu, a acordat un interviu Agentiei Associated Press in care se declara „mandru” de Victor Piturca. Fostul mentor al Stelei din perioada ei de aur a adaugat despre actualul selectioner al tricolorilor: „Mi-a fost ca un fiu, un jucator foarte inteligent, iar acum a ajuns un foarte mare antrenor, pentru ca stie sa organizeze jocul. A fost si el în teren, stie cum se comporta vedetele si stie sa puna pe fiecare la locul lui, muncind din greu. Este un tip incapatanat, cu atitudine sobra, dar complet devotat muncii lui”. Valentin Ceausescu a adaugat ca nu s-a putut uita la meciul Franta – Romania deoarece „nu a avut nimic de-a face cu spiritul jocului. In schimb, la partida cu Italia a fost mult mai bine, a fost Piti în stare pura”. Cat despre meciul de asta-seara, Ceausescu a conchis: „România poate obtine un nou rezultat pozitiv în fata campionilor europeni din 1988. Piti cunoaste Olanda foarte bine, cred ca poate obtine un egal, iar daca pierdem, asta este, asta-i fotbalul”.

Il Luce il lasa pe Rat sa plece in Il Calcio
Mircea Lucescu a declarat ca nu se va opune unui transfer al fundasului Razvan Rat la Lazio Roma, dar realizarea tranzactiei depinde si de presedintele gruparii ucrainene, Rinat Ahmetov. „Da, Lazio l-a cerut pe Rat. Prestatiile lui de la Euro au fost decisive, dar nu vom discuta decât dupa încheierea turneului final. Am vorbit cu Rat, vrea sa joace în Italia, eu îl voi lasa sa plece, dar depinde si de presedintele de la Sahtior“, a spus Lucescu. Presa italiana a scris ca fundasii Cosmin Moti (Dinamo) si Razvan Rat (Sahtior) se afla în atentia clubului Lazio Roma, unde ar putea deveni coechipieri cu un alt român, Stefan Radu. „Posibila cedare a cehului Rozehnal la Zenit St. Petersburg a facut ca oficialii laziali sa înceapa cautarea unui alt fundas central. Pe lista lor se afla Cosmin Moti si turcul Onder Turaci, de la Fenerbahce Istanbul. Pentru postul de fundas stânga, Lazio îl monitorizeaza pe românul Razvan Rat de la Sahtior“, a notat cotidianul „Il Tempo“.

Mutu&Co. au dat peste cap calculele bookmakerilor
Cotati la inceputul turneului cu a 13-a sansa la cucerirea trofeului, doar Polonia, Austria si Turcia fiind sub noi in opinia caselor de pariuri, Nationala Romaniei a ajuns ca acum sa se afle pe pozitia a 7-a in aceasta ierarhie. Concret, pentru un leu pariat azi, inaintea partidei cu Olanda, un impatimit al acestor jocuri de noroc ia 14. Inaintea turneului final, Mutu &Co. aveau o cota cuprinsa intre 30 si 40/1 pentru laurii de campioana europeana. Daca tricolorii ajung doar pana in finala, cota este de 5/1. Una incredibil de mica fata de felul cum eram catalogati inaintea disputarii primului joc din grupa. Bookmakerii ne vad favoriti clari in confruntarea de astazi cu echipa care a umilit atat campioana, cat si vicecampioana lumii. De la o cota de 4 sau chiar 5/1 pentru un succes in fata batavilor, toate agentiile de specialitate au decis ca victoria Romaniei sa fie platita acum cu doar 2, maxim 2,20/1. Asta bazandu-se doar pe faptul ca batavii, ajunsi principali favoriti la cucerirea Euro, le vor facilita victoria tricolorilor.