Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Risipă în ţara lipsurilor

este 130 de milioane de lei a cheltuit, timp de 6 ani, conducerea statului pentru reparaţii şi reconstrucţii în clădirile Parlamentului, Preşedinţiei şi ale Guvernului. Aceşti bani
alocaţi de la bugetul de stat pentru finanţarea „confortului” demnitarilor ar fi putut ajunge pentru achitarea pensiei medii pentru aproape 200 de mii de bătrâni. Dar, întorcându-se cu spatele la principalul lor electorat, guvernanţii au ales altă modalitate de a cheltui banii publici.

Cele mai mari sume de bani alocate pentru investiţii şi reparaţii în instituţiile de stat au fost tocate în ultimii 6 ani în clădirea Preşedinţiei şi în pensiunea de la Holercani unde este amplasată vila lui Vladimir Voronin, precum şi ale altor oficiali de rangul întâi. Astfel, potrivit unei informaţii oferite de Guvern la interpelarea deputatei neafiliate Vitalia Pavlicenco, numai în anul 2006, pentru tot felul de lucrări de reparaţie şi reconstrucţie la Preşedinţie au fost alocate de la bugetul de stat peste 24,5 milioane de lei (!). Din aceşti bani, instituţia şefului statului nu şi-a permis decât reconstrucţia reţelelor inginereşti şi instalarea unor noi corpuri de iluminat, reînnoirea sistemului de condiţionare a aerului şi reconstrucţia unei săli de şedinţe, a bibliotecii şi a cantinei.

Mofturi din bani publici

Numai pentru sala de şedinţe de la etajul patru din clădirea cu geamuri fumurii s-au cheltuit peste 6,5 milioane de lei. Iar reconstrucţia bibliotecii prezidenţiale ne-a costat şase milioane de lei, asta deşi în acelaşi an angajaţii Bibliotecii Naţionale se plângeau că primesc de la buget doar ce trece printre degete şi că dacă li s-ar aloca 5 milioane de lei ar reuşi să rezolve problemele grave de întreţinere pe care le au. Preşedintele Voronin a avut grijă să-şi renoveze şi cantina de la serviciu, pentru care s-au plătit aproape 5 milioane de lei, bani suficienţi pentru a cumpăra un restaurant întreg.
Cele mai multe suspiciuni trezesc însă cele 6,67 milioane de lei cheltuiţi pentru reconstrucţia reţelelor inginereşti şi pentru instalarea utilajelor electrice. Or, spun sursele noastre din cadrul Preşedinţiei, tocmai în această perioadă a fost importat de peste hotare, fără achitarea taxelor şi a plăţilor de devamare, un candelabru pentru Preşedinţie care a costat 5 milioane 500 de mii de lei.

Bani grei pentru o vilă nelocuită

S-au făcut reconstrucţii la greu în anii 2002-2005 şi în altă clădire a Preşedinţiei. Este vorba despre blocul
de pe str. Sfatul Ţării 53, în care îşi are sediul Serviciul de petiţii şi audienţă al Preşedinţiei şi pentru care în anii menţionaţi s-au alocat de la buget peste 10 milioane de lei.
În timpul ultimilor şapte ani, s-a schimbat esenţial şi aspectul Pensiunii de la Holercani. Pentru aceasta s-au cheltuit din buget 17,6 milioane de lei. Doar pentru reconstrucţia clubului şi a cantinei pensiunii s-au alocat de la buget 7,37 milioane de lei, ceea ce reprezintă de şapte ori mai mult decât a fost prevăzut în Legea bugetului de stat pentru 2008 pentru investiţii şi reparaţii capitale în raionul Hânceşti (!). Renovarea vilei nr.1 de la Holercani ne-a costat în 2006 5,5 milioane de lei. Cu toate acestea, susţin angajaţii administraţiei pensiunii, în anul trecut în această vilă nu s-a odihnit nimeni.

10 milioane pentru Condriţa şi 10 pentru Căpriana

S-a bucurat de atenţia conducerii statului şi complexul prezidenţial de la Condriţa, în care obişnuieşte să se retragă preşedintele Voronin când simte necesitatea de a se relaxa. Aici, în ultimii cinci ani, au fost băgaţi peste 10 milioane de lei, bani publici, pentru tot felul de reconstrucţii. În schimb, pentru renovarea clădirii în care a fost transferat Biroul Naţional de Statistică, după ce a fost alungat din vechiul său sediu rămas zestre postului comunist de televiziune NIT, s-a alocat de la buget doar un milion de lei.
Tot 10 milioane a alocat Guvernul în 2004 pentru reconstrucţia mănăstirii de la Căpriana. Gurile rele vorbesc că aceşti bani au fost daţi pentru construcţia unei săli speciale în care stau înalţii demnitari atunci când vin să se roage în lăcaşul sfânt.

Fonduri pentru locuinţele demnitarilor

Conducerea statului a găsit bani şi pentru ajutorarea demnitarilor care au nevoie de spaţiu locativ. Anume în acest scop au fost alocate mai bine de 7 milioane de lei în ultimii cinci ani. Din aceşti bani, 300 de mii reprezintă cota-parte la construcţia sau procurarea spaţiului locativ pentru angajaţii Preşedinţiei, 4,5 milioane de lei – pentru asigurare cu spaţiu locativ a funcţionarilor de la Guvern şi peste 2 milioane de lei pentru procurarea şi construcţia de locuinţe pentru deputaţii din Parlament. Ce s-a făcut cu aceşti bani însă nu se prea ştie. Or, după cum afirmă unii deputaţi din opoziţie care aşteaptă de mai bine de trei ani vreun ajutor din partea statului pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă în Chişinău, până acum au fost hrăniţi doar cu promisiuni. Dar la acest subiect vom reveni în cadrul unui alt articol.

Niciun comentariu: