Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Transnistria trebuie sa fie in cadrul unei Moldove unitare si suverane

resedintele R. Moldova, Vladimir Voronin, s-a intilnit cu presedintele Consiliului Federatiei al Adunarii Federale a Rusiei, Serghei Mironov, aflat in vizita oficiala in tara noastra. Intrevederea tete-a-tete a sefului statului cu Serghei Mironov a fost urmata de intilnirea in format extins a delegatiilor celor doua state, din partea Federatiei Ruse participind membri ai Consiliului Federatiei si reprezentanti ai autoritatilor publice centrale.
Seful statului a salutat prezenta inaltului oaspete in tara noastra, apreciind consecventa si constructivismul ce caracterizeaza atitudinea Consiliului Federatiei al Adunarii F.R. fata de realitatile din R.M. Vladimir Voronin s-a aratat convins ca vizita in Moldova a inaltului oaspete va contribui la extinderea si aprofundarea colaborarii bilaterale pe toate planurile. Presedintele a remarcat existenta unui dialog politic eficient si fructuos intre R.M. si F.R., subliniind dezvoltarea dinamica, din ultimii doi ani, a raporturilor de cooperare moldo-rusa pe toate dimensiunile, inclusiv cea parlamentara. Seful statului a mentionat ca raporturile moldo-ruse de colaborare in domeniul comercial-economic, de asemenea, au cunoscut, in ultimul timp, un sir de schimbari pozitive de importanta majora.
Au fost date aprecieri inalte si relatiilor de colaborare moldo-ruse in domeniul socio-cultural, fiind exprimata increderea reciproca ca Zilele scrisului si culturii slave in Moldova, ce se desfasoara in aceste zile la Chisinau, vor imprima un nou imbold dezvoltarii interactiunii in acest domeniu. Seful statului a apreciat pozitia F.R. vizavi de problema transnistreana, care vine in sprijinul suveranitatii si integritatii teritoriale a R. Moldova. Presedintele a exprimat recunostinta autoritatilor ruse pentru asistenta acordata tarii noastre in depasirea consecintelor secetei fara precedent din anul trecut.
Serghei Mironov, la rindul sau, a remarcat schimbarile pozitive inregistrate in ultimul timp in dezvoltarea social-economica a R. Moldova. Oficialitatea de la Moscova a reiterat existenta intre tarile noastre a unor relatii de cooperare foarte bune, subliniind, in particular, dialogul activ parlamentar. De asemenea, a fost accentuata colaborarea eficienta in domeniul comercial-economic, fiind mentionata totodata existenta unui vast potential nevalorificat in domeniul vizat, in special, la nivel regional. In vederea sporirii schimburilor comercial-economice moldo-ruse, S. Mironov a propus elaborarea unui program durabil cu privire la cooperarea economica moldo-rusa pina in anul 2020.
Oficialul rus a reconfirmat pozitia conducerii acestei tari in problema transnistreana, pledind pentru identificarea unei solutii viabile a conflictului, in baza negocierilor in formatul "5+2". Potrivit presedintelui Consiliului Federatiei al Adunarii Federale a Rusiei, in prezent exista premise bune vizind rezolvarea conflictului, cu determinarea statutului special al regiunii transnistrene in cadrul unei Moldove unitare si suverane.
S. Mironov s-a pronuntat in favoarea consolidarii parteneriatului dintre F.R. si R. M. in toate domeniile, mentionind ca va contribui personal la aprofundarea si dinamizarea relatiilor de colaborare dintre cele doua tari. Acesta a mai exprimat recunostinta autoritatilor moldovenesti pentru atentia sporita acordata monumentelor istorice inaltate pe teritoriul R. M. in memoria eroilor cazuti in Marele Razboi pentru Apararea Patriei.
S. Mironov i-a transmis in dar presedintelui moldovean copiile unor documente istorice din Arhiva
de Stat a F. R., printre care doua decrete ale Imparatesei Ecaterina a II, datate cu anul 1792, cu privire la acordarea unor terenuri vornicilor Moldovei Scarlat Sturza si Gheorghie Bals; Manifestul din 17 februarie 1788 al Ecaterinei a II catre populatia Moldovei si Valahiei in legatura cu razboiul cu Turcia; scrisoarea din 1839 a ministrului finantelor Rusiei adresata ministrului rus al afacerilor
interne cu privire la acordarea locuitorilor orasului Chisinau a unor privilegii intru consolidarea bunastarii lor.
La Chisinau, S. Mironov s-a intilnit cu spicherul moldovean, Marian Lupu, intrevedere la care au mai participat si reprezentanti ai tuturor fractiunilor parlamentare. La finalul intrevederii, oaspetele rus a semnat in Cartea de vizita a Legislativului moldovean si, impreuna cu Marian Lupu, au tinut o scurta conferinta de presa. Cei doi spicheri au remarcat caracterul constructiv al discutiilor, in timpul carora s-a abordat un spectrul larg de probleme social-economice, cu caracter umanitar, dar si legate de reglementarea transnistreana. In acest sens, S. Mironov a declarat ca "cheia solutionarii conflictului transnistrean este la Chisinau si Tiraspol" si ca, indiferent de formatul interntional in care se examineaza aceasta problema, decizia ramine a fi luata in urma discutiilor bilaterale dintre cele doua maluri ale Nistrului. Atit Lupu, cit si Mironov au optat pentru identificarea unei solutii viabile pentru problema transnistreana, iar spicherul moldoveana a mai accentuat si pe necesitatea demolarii stereotipurilor pe ambele maluri ale Nistrului.
Partile au apreciat vizita lui Mironov in R. M. drept o oportunitate deosebita pentru impulsionarea si extinderea dialogului politic moldo-rus si a contactelor politice, economice si comerciale dintre cele doua state. In acest sens s-a anuntat ca o noua sedinta a Comisiei interparlamentare moldo-ruse, care este programata pentru sfirsitul lunii iunie - inceputul lunii iulie la Chisinau, va oferi continuitate dezvoltarii raporturilor interparlamentare dintre tarile noastre.
Tot luni, oficialitatea rusa s-a mai intilnit cu prim-ministrul Zinaida Greceanii. Printre altele, S. Mironov a remarcat cresterea volumului investitiilor rusesti in R. M. si, respectiv, sporirea volumului de schimburi comerciale, care doar in primul trimestru al anului curent au inregistrat o crestere de 20%. Premierul a prezentat conditiile investitionale favorabile din R. M., create prin initiativele de liberalizare a economiei. Greceanii a subliniat
stabilirea unor relatii constructive intre Agentia Moldova-Vin si Rospotrebnadzor. In context, primul ministru a propus acreditarea in R. Moldova a unui organ de certificare a productiei alcoolice si veterinare ceea ce ar facilita exporturile in F.R. Totodata, premierul a abordat problema ratificarii acordului privind achitarea impozitelor indirecte.
Mironov a subliniat potentialul important al cooperarii directe dintre regiunile celor doua tari pentru dezvoltarea relatiilor economice bilaterale. In context, S. Mironov a invitat premierul moldovean sa ia parte la cea de a V-a editie a Forumului economic din Irkutsk, care se va desfasura in luna septembrie si la care participa majoritatea subiectilor federatiei.

Niciun comentariu: