Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Basescu nu s-a mai dus la Kiev pentru ca stia de iminenta expulzare a unui diplomat

Ucraina, tara care aspira la aderarea la NATO, a fost oprita din drumul spre Alianta la summitul de la Bucuresti, de anul trecut, cand nu a primit Membership Action Plan (MAP).
♦ In contextul in care actiunile de spionaj ale Ucrainei par sa dureze de mai multi ani, decizia Aliantei pare justificata.
♦ Romania l-a declarat persona non grata, luni, pe atasatul militar al Ucrainei la Bucuresti si a decis expulzarea sa, a anuntat presa ucraineana, fara a preciza numele persoanei.
♦ Ambasada are la Bucuresti un atasat al Apararii si Naval, Anatoliy Yatseniuk, si un atasat militar, Serghii Ilnitskii.
♦ Ambasada Ucrainei la Bucuresti nu a facut nici un comentariu.
♦ Traian Basescu trebuia sa se duca in Ucraina, saptamana trecuta, insa vizita a fost anulata fara explicatii, dar dupa doua zile au fost arestati Petar Zikolov si Floricel Achim.
♦ Potrivit presei bulgare, un unchi al lui Petar Zikolov, Vasil, a fost seful Cercetarii militare din Bulgaria si a publicat o carte de specialitate: “Cercetarea militara bulgara si Razboiul Rece”.

Zikolov Petar Marinov a declarat ca era în relatii de prietenie cu un reprezentant al Ucrainei la Bucuresti înca din 2001 sau 2002 si a spus procurorilor ca acesta era interesat de informatiile militare sustrase de catre Floricel Achim, pentru care platea între 800 si 1.000 de dolari. Potrivit procurorilor, în perioada 2001-2009, inculpatul Achim Floricel a procurat din retelele informatice ale unitatii militare documente secrete de stat pe care le-a transmis inculpatului Zikolov Petar Marinov. „Pe timpul executarii serviciului, cu durata de 24 de ore pâna la 72 de ore, inculpatul Achim Floricel avea acces la unul din calculatoarele unitatii unde îsi desfasura activitatea. Instanta mai precizeaza ca Floricel Achim detine autorizatia de acces la informatii clasificate, numarul Dc8951 din 6 octombrie 2006, de nivel secret. În aceste împrejurari, îsi crea oportunitati de a obtine informatii militare, urmarea sa nu fie nimeni în zona, folosea orice prilej pentru a sustrage informatii”, se precizeaza în motivarea deciziei. „Folosind aceste oportunitati, extragea pe memory-stick la întâmplare, la vrac, tot ce reusea sa copieze. Ulterior, preda inculpatului Zikolov Petar Marinov memory-stick-ul, iar acesta, la rândul sau, lua legatura cu reprezentantul puterii straine si îi transmitea aceste date”, au retinut magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit motivarii, predarea documentelor de catre Floricel Achim bulgarului se facea în format electronic (fie prin predarea memory-stick-urilor, fie prin transmisie pe PDA), prin întâlniri în locuri publice în zona 1 Mai si în zona Stadionului National. Arestarea celor doi a fost facuta din cauza pericolului public reprezentat de acestia, sustine instanta, potrivit careia exista „indicii temeinice” ca subofiterul si cetateanul bulgar ar fi savârsit faptele. „Lasarea inculpatilor în stare de libertate ar reprezenta un pericol pentru ordinea publica prin starea de insecuritate ce s-ar produce în societate”, au explicat magistratii. Un alt motiv pentru arestarea acestora a fost savârsirea faptelor în mod intentionat, folosind diverse trucuri pentru predarea dispozitivelor electronice.

A recunoscut
Subofiterul MApN Floricel Achim a recunoscut, în fata Curtii de Apel Bucuresti, care i-a dat mandat de arestare pe 28 februarie, acuzatiile de tradare, el spunându-le judecatorilor ca regreta fapta si ca a savârsit infractiunile pentru ca avea o situatie materiala precara. Potrivit motivarii deciziei din 28 februarie, si cetateanul strain Marinov Zikolov si-ar fi recunoscut fapta de care este acuzat, respectiv de spionaj. Înalta Curte de Casatie si Justitie a amânat pâna joi 5 martie recursul subofiterului Floricel Achim, angajat al Ministerului Apararii, acuzat de tradare prin transmitere de secrete, tot joi urmând sa judece si recursul lui Marinov Zikolov, cetatean strain, pentru comiterea infractiunii de spionaj.

Filmul flagrantului
Plutonierul-major Achim Floricel a fost retinut in plina strada, in timp ce se deplasa cu autoturismul sau. El a fost, pur si simplu, descaltat de catre oamenii legii, pentru a verifica daca nu cumva ascunde anumite informatii sustrase din interiorul unitatii militare unde isi desfasura activitatea. In borseta, intr-un pachet de tigari Chesterfield au fost gasiti 1.200 de euro
, bani despre care Achim Floricel sustine ca au fost schimbati de catre sotia lui pentru a-si achita datoriile la banci. Intr-o mapa, anchetatorii au descoperit lucruri si mai interesante, vorbind de aceasta data despre documente militare. Astfel, Achim avea asupra lui un memory-stick negru, marca Kingston, un dosar
inscriptionat cu notiunea “Condica Expeditie”, un alt dosar pe care scria “Registru Fax” si un caiet reprezentând “Proces-Verbal Statia Radio”. Chestionat in legatura cu aceste documente, subofiterul le-a declarat anchetatorilor ca urma sa le predea in “Antiaeriana”, adica la sediul Diviziei 1 Infanterie „Dacica“. Asta, in ciuda faptului ca retinerea sa a avut loc dupa ce parasise sediul diviziei. La domiciliul lui Achim, anchetatorii au ridicat documente clasificate cu secret de serviciu ale Directiei de Resurse Umane din cadrul Ministerului Apararii Nationale, cinci unitati centrale de calculator, patru telefoane mobile, CD-uri si DVD-uri.La domiciliul bulgarului Marinov Zikolov, anchetatorii au ridicat mai multe memory-stick-uri, CD-uri, DVD-uri, PDA-uri, telefoane GSM, un laptop, mai multe carduri si alte obiecte ce pot avea legatura cu cauza.

Atasatul militar al Ucrainei la Bucuresti, expulzat
Romania l-a declarat persona non grata pe atasatul militar al Ucrainei la Bucuresti si a decis expulzarea sa. Presedintele Basescu a semnat ordinul de expulzare, luni seara. Stirea a fost transmisa si de agentia rusa Regnum.ru, dar fara nici o referire la scandalul de spionaj in care este implicat Floricel Achim si bulgarul Marinov Zikolov. Ieri, Rada Suprema de la Kiev a consemnat ca ministrul de externe Vladimir Ogrizko a fost destituit ca urmare a deciziei de expulzare a atasatului Ambasadei Ucrainei de la Bucuresti. Nota a fost lecturata de Inna Bogoslovskaia, deputat din partea Partidului Regiunilor (prorus), al ex-premierului ucrainean Viktor Ianukovici.
(Viorel Patrichi)

Procurorii nu au gasit documente clasificate la domiciliul lui Floricel Achim
Simona Tache, avocata subofiterului Floricel Achim acuzat de tradare, a declarat pentru „Gardianul” ca anchetatorii nu au gasit „nici un document din cele care fac obiectul cercetarilor” cu ocazia perchezitiei. Ea a spus ca la perchezitia corporala a fost gasit asupra subofiterului Floricel Achim un memory-stick, însa în urma verificarilor s-a constatat ca pe acesta nu se afla informatii sau documente clasificate. Avocata Simona Tache nu a dorit sa dezvaluie indicativul unitatii la care lucra Floricel Achim sau de cât timp acesta era încadrat ca subofiter, explicând ca o mediatizare excesiva a cazului ar dauna intereselor clientului sau.
(Ionut Muresan)

Zikolov i-a cerut avocatei sa nu dea informatii presei
Cetateanul bulgar Marinov Zikolov, retinut sub acuzatia de spionaj, este reprezentat de avocatul ales Elena Manuela Ghimis, din cadrul Baroului Bucuresti. Contactata de „Gardianul”, Manuela Ghimis a precizat: „Nu pot da nici un fel de relatii despre clientul meu sau detalii din cursul urmaririi penale. Clientul meu a cerut expres ca detaliile anchetei sau detalii referitoare la persoana sa sa nu fie facute pulice. Sunt obligata sa respect, fara alte comentarii, cererea formulata de cel pe care il reprezint”. Intrebata daca si procurorii au cerut avocatilor discretie, Manuela Ghimis a afirmat ca procurorii nu au facut nici un fel de cerere, in acest sens, avocatilor.
(S.P.)

SRI confirma ca Zikolov era spion al unui serviciu de informatii strain
Bulgarul Marinov Zikolov actiona pe teritoriul României ca agent de informatii al unui serviciu special strain, informeaza Serviciul Roman de Informatii. Potrivit comunicatului oficial al institutiei, cetateanul bulgar l-a recrutat pe Floricel Achim, subofiter MApN, care avea acces la date si informatii cu caracter clasificat. În cadrul operatiunii, ofiterii SRI au stabilit cu certitudine faptul ca transferul documentelor
s-a realizat de catre cetateanul strain Marinov Zikolov, care actiona pe teritoriul României ca agent de informatii al unui serviciu special strain. Acesta l-a recrutat si angrenat pe cetateanul român Floricel Achim, subofiter MApN, cu acces la date si informatii cu caracter clasificat, în culegerea si transmiterea de informatii. Dupa prelucrarea datelor, acestea erau transmise printr-un sistem de legatura complex, specific serviciilor speciale, catre cadre de informatii straine, informeaza SRI. Ambasada Bulgariei la Bucuresti face tot posibilul sa clarifice cazul lui Marinov Zikolov, retinut la Bucuresti pentru spionaj, si îi furnizeaza acestuia protectie legala, informa ieri BNN pe pagina sa electronica. Ministerul de Externe bulgar precizase initial ca Zikolov nu lucreaza pentru nici o institutie bulgara si ca acesta este considerat nevinovat pâna când va fi condamnat.
(Gabriel Burlacu)

Plutonierul tradator, incompatibil cu statutul militar
„Gardianul” a descoperit ca plutonierul-major Floricel Achim deruleaza afaceri incompatibile cu statutul cadrelor militare. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, militarul cercetat pentru tradare si spionaj in favoarea Ucrainei este asociat unic si administrator intr-o societate comerciala cu sediul in garsoniera din strada Lucretiu Patrascanu, unde apare cu domiciliul pe buletin. Societatea se numeste SC Ciciucanu Com SRL, a luat fiinta in anul 2003, are un capital social de 200 RON si se ocupa cu lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat”. Conform statutului cadrelor militare, asa cum sunt prevazute in Legea 80/1995, la articolul 30 se arata: ofiterii, maistrii militari si subofiterii in activitate au obligatia de a nu efectua activitati care contravin demnitatii, prestigiului si normelor de comportare ce decurg din calitatea
lor de cadre militare. Cadrelor militare in activitate le este interzis sa fie asociat unic ori sa participe direct
la administrarea sau conducerea unor organizatii ori societati comerciale, cu exceptia celor numite in consiliile de administratie ale regiilor autonome si societatilor comerciale din subordinea Ministerului Apararii Nationale, din cadrul industriei de aparare sau in legatura cu aceasta.
(Ion Alexandru, Silvana Patrascanu)

Asociatul bulgarului, de negasit
Bulgarul Marinov Petar Zikolov, acuzat de spionaj, a derulat in România afaceri in care era asociat cu un alt bulgar, Kiril Zahariev Bushev. Cei doi sunt asociati in doua societati comerciale, Orion Trading BG si Argamo Services SRL. Prima firma, Orion Trading BG, infiintata in anul 2001, avea ca obiect de activitate “intermediere in comertul cu produse diverse”. Bulgarul impartea la jumatate capitalul social al firmei cu un conational, Kiril Zahariev Bushev. Orion Trading este in lichidare, neavand depuse bilanturile la Registrul Comertului din anul 2004. Dupa lungi insistente, la numarul de telefon inregistrat pe numele acestei companii a raspuns o voce feminina. Tonul amabil al formulei initiale de salut a fost abandonat atunci cand reporterul nostru s-a prezentat si a cerut sa i se confirme faptul ca a sunat la firma Orion Trading. Dupa prima tentativa de contactare telefonica a firmei Orion, nu s-a putut relua legatura. Adresa la care este inregistrata firma Orion Trading BG SRL este, si aceasta, de negasit. Acest fapt se poate explica fie printr-o consemnare gresita a adresei la Registrul Comertului, fie prin aceea ca este vorba de o firma-fantoma. Cei doi cetateni bulgari sunt asociati si intr-o alta firma, Argamo Services SRL, inregistrata, potrivit Registrului Comertului, la o adresa din Bucuresti. Nici aici nu a putut fi confirmata existenta acestei firmei, la sediul respectiv neexistand nici un element care sa ii confirme existenta. De altfel, nici vecinii nu au confirmat faptul ca bulgarul sau firma acestuia ar putea fi gasiti la respectiva locatie. Incercarea reporterilor “Gardianul” de contactare a lui Bushev a fost soldata esecului, acesta fiind de negasit. Contactat telefonic, juristul care s-a ocupat, potrivit propriei declaratii, “numai de infiintarea firmelor lui Kiril” ne-a spus ca acesta nu se afla in tara si ca are telefonul mobil inchis. Juristul a refuzat sa ofere orice alta informatie.
(Cristian Stanescu)

Afacerile sotiei lui Floricel Achim
Nu doar militarul Floricel Achim deruleaza afaceri, cu toate ca statutul militar interzice cu desavârsire acest lucru. Spre exemplu, in firma Achim Construct SRL, plutonierul-major este asociat cu sotia sa, Ioana Achim, fiecare detinând un procent de 50% din beneficii si pierderi. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, Achim Construct are ca principal obiect de activitate “constructii de cladiri si lucrari de geniu. Societatea a fost infiintata in anul 2004 si este administrata de catre Ioana Achim. Sotia militarului acuzat de tradare si spionaj mai detine o societate – A.B. Cont-Expertize SRL, infiintata in 2004. Firma se ocupa cu “activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, iar Ioana Achim detine 40% din beneficii si pierderi, in timp ce o anume Mihaela Andreea Georgescu, din Bucuresti, detine 60% din actiuni si administreaza societatea. O a treia firma, in care Ioana Achim detine 5% din actiuni, se numeste N.N.P.B. Consult SRL, cu sediul in sectorul 2, infiintata in anul 2000. Firma se ocupa de “comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii”, iar actionarul majoritar si administratorul societatii este cetateanul american Nick Nilson.
(Ion Alexandru)

Divizia executa misiuni sub comanda NATO
Divizia 1 Infanterie “Dacica” in cadrul careia plutonierul-sef Floricel Achim lucra ca registrator-sef la Biroul documente clasificate este o divizie de elita a Armatei Romane. Batalioanele care alcatuiesc Divizia au participat, de-a lungul timpului, in mai multe actiuni in Irak, Afganistan si in alte parti ale lumii - Kosovo, Angola sau Albania. Comandamentul Diviziei 1 Infanterie “Dacica” are in subordine urmatoarele structuri: Brigada I Bucuresti, Brigada I Mecanizata Focsani, Brigada Logistica Ploiesti, Brigada de Vanatori de Munte Brasov, Batalionul CIMIC, Regimentul de Rachete si Artilerie Antiaeriana Medgidia, Batalionul de Aparare NBC Pitesti, Batalionul de Cercetare Braila, Brigada I Craiova, Brigada de Artilerie Focsani, Brigada de Geniu Braila, Baza Logistica Targoviste, Batalionul de Comunicatii, Batalionul de Parasutisti, poligoanele de la Smardan si Babadag si Batalionul de Deservire Bucuresti. De-a lungul timpului, structurile din subordinea Diviziei au participat la misiuni internationale sub comanda NATO sau SFOR/KFOR.
(Eduard Pascu)

Brigada 2 Infanterie
♦Batalionul 20 Infanterie IRAK “Scorpionii Negri” 3 august 2005 - 27 ianuarie 2006
♦Batalionul 26 Infanterie “Neagoe Basarab” a participat la misiuni in sprijinul pacii in Angola – 1996, Albania – 1997, Kosovo – 2002, Afganistan – 2002 si 2003, dar si in misiuni de stabilizare in Irak – 2004 si 2005, Afganistan – 2005 si 2007.
♦Batalionul 32 Infanterie “Mircea” a participat la misiuni in cadrul operatiunii Iraqi Freedom 2007-2008

Brigada 34 Infanterie
♦ Batalionul 2 Infanterie Calugareni a participat in 1995 la o misiune de mentinere a pacii in Angola – 1997, in Albania – 1997, 1998, Angola -1999 si in Eritrea, Congo. Incepand cu 2002, batalionul a fost nominalizat ca parte componenta a Fortelor de Rezerva Strategica SFOR/KFOR. In 2004 a predat stafeta, iar in 2005, batalionul a fost desemnat sa participe in Irak in misiuni de reconstructie si stabilitate in cadrul misiunii Antica Babilonia. In perioada 2006-2007, batalionul a participat in Afganistan, zona Zabul si Kandahar, in misiunea ISAF IX.
♦ Batalionul 341 Infanterie a participat la operatiuni in Kosovo in 2004-2005 si in Enduring Freedom Afganistan – 2006.
♦ Batalionul 495 Infanterie “Capitan Stefan Soverth” a participat in anul 2006 la misiunea Iraqi Freedom, in regiunea Tallil.

Brigada 2 Vanatori de Munte
♦Batalionul 21 Vanatori de Munte a participat la misiuni in Irak in zona Basrah. Avea ca atributii asigurarea
pazei si apararea anumitor obiective, patrulare si verificare in puncte de control si escortarea reprezentantilor institutiilor internationale.
♦Batalionul 30 Vanatori de Munte “Dragoslavele”. Pâna acum batalionul a participat la misiuni în sprijinul pacii în teatrul de operatii din Kosovo. Misiunile desfasurate de detasamentele participante la misiune au fost de: patrulare pe rute principale si secundare, ziua si noaptea; scotociri; monitorizarea zonelor sensibile; escortarea convoaielor si a VIP-urilor; instalarea unor puncte de control trafic fixe si mobile; paza campului BASCO.
Brigada 10 Geniu a participat in perioada 2003-2006 cu sase detasamente de geniu in bazele militare de la Al Hillah, Ad Diwaniyah si Al Kut pentru amenajarea si intretinerea cailor de comunicatii rutiere, amenajarea genistica a bazelor militare, lucrari genistice pentru protectia personalului, amenajarea platformelor pentru elicoptere, amenajarea patformelor CORIMEC pentru cazarea trupelor si cercetarea cursurilor de apa si inspectii de nivel 1 ale podurilor.
Brigada 282 Infanterie Mecanizata a participat la misiuni in Kosovo – 2003, Afganistan 2004-2005 si 2006 - Irak.

Razboi rece intre Basescu si Iuscenko
Ucraina a fost considerata un potential aliat al Europei, iar liderii de la Bruxelles au facut mai multe eforturi pentru a atrage simpatia Kievului si a scoate acest stat din sfera de influenta a Rusiei. Ucrainei i s-a promis apropierea de NATO, de Uniunea Europeana si chiar i s-a incredintat, impreuna cu Polonia, organizarea Campionatului European de Fotbal din 2012. Ucrainei i s-au iertat multe abuzuri in relatia cu vecinul sau vestic, Romania – canalul Bistroe, de exemplu -, desi tara noastra era membra NATO si UE. Totusi Ucraina a incasat o mare lovitura la Bucuresti, la summitul NATO de la Bucuresti, cand nu a primit mult-asteptatul Membership Action Plan (MAP), un pas mai aproape de aderarea la Alianta Nord-Atlantica. Spre satisfactia Moscovei, Ucraina si Georgia au fost amanate in demersul lor de a adera la Alianta. Relatiile romano-ucrainene au cunoscut o racire in contextul in care la Curtea Internationala de Justitie de la Haga s-a decis ca Romania sa detina 80% din platoul continental disputat cu Ucraina. La finele lunii februarie, presedintele Traian Basescu urma sa efectueze o vizita oficiala la Kiev, insa aceasta nu a mai avut loc. Intr-un comunicat sec, Ministerul roman de Externe anunta: “La data de 24 februarie 2009, în baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale în Ucraina a presedintelui României, cât mai curând, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice.” Evetuala vizita a lui Traian Basescu la Kiev fusese pregatita inca de la sfarsitul lui ianuarie de catre ministrul de externe, Cristian Diaconescu. Seful diplomatiei romane a avut pe 23 ianuarie intrevederi cu presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, cu ministrul de externe Volodimir Ogrizko si cu alti oficiali de la Kiev. Chiar in ziua in care Diaconescu se afla la Kiev, 23 ianuarie, un site ucrainean anunta ca Traian B?sescu va efectua o vizita oficiala in Ucraina în perioada 25-26 februarie. Vizita lui Basescu in Ucraina fusese confirmata pe 5 februarie de Administratia Prezidentiala, care a precizat ca, într-o discutie telefonica avuta la initiativa sefului statului ucrainean, presedintele Traian Basescu a spus ca va onora invitatia lansata anul trecut de a efectua o vizita oficiala la Kiev, în perioada 25–26 februarie. In urma scandalului de spionaj din aceste zile, o vizita a presedintelui Basescu la Kiev este si mai putin probabila.

Niciun comentariu: