Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 15 iulie 2009

PD-L, maşina de spălat traseişti politici pentru Parlament

Deşi defilează sub stindardul principiului reînnoirii clasei politice, în cele mai multe dintre filiale pedeliştii propun pentru parlamentare cel puţin un traseist politic. Achiziţionaţi cu prilejul alcătuirii listelor sau pe parcursul mandatului 2004-2008, trimişi să candideze în colegii mai mult sau mai puţin eligibile, rămâne de văzut dacă aceşti doritori vor fi trecuţi cu vederea de conducerea centrală a partidului.

Aradul, păstorit de finul preşedintelui, Gheorghe Falcă, l-a racolat de câteva luni pe senatorul PRM Aurel Ardelean. Mutarea a fost criticată de consilierul Cătălin Avramescu pe când acesta se numără printre candidaţii PD-L din Prahova. Între timp Avramescu i-a părăsit pe democrat-liberali, Ardelean a rămas.

PD-L Olt a dat publicităţii o listă iniţială de propuneri care include trei foşti pesedişti - Daniel Bărbulescu, Florin Paraschiva şi Ştefan Pârlea, un peremist - Valeriu Matei şi chiar un primar PSD în funcţie, Nicolae Stan, edilul comunei Coloneşti.

La Mureş situaţia este şi mai gravă – jumătate din listă este practic o colecţie de politicieni cu stagii la PSD, PNŢCD sau PNL. Este vorba, pentru Senat, de consilierul judeţean Mihai Poruţiu, fost PNŢCD, fost PNL, şi de senatorul Mihail Antonie, fost PNL. Cursa pentru Camera Deputaţilor îi are la start pe consilierul local Doru Oprişan, venit şi el via
PNŢCD şi PNL, fostul primar din Iernut, Vasile Cornea, şi Ovidiu Vasu, ambii plecaţi din PSD, Eugen Crişan, ex-PNŢCD, Teodor Giurgea, fost PUNR şi membru până recent al PNL.

Şi listele de la Iaşi cuprind trei politicieni care au schimbat taberele. Dacă fostul lider al PRM Paşcani Leonard Rusu este de câţiva ani în PD-L, fostul prefect PNL de Iaşi Nicuşor Păduraru şi fostul şef PSD al Consiliului Judeţean Lucian Flaişer au fost ”achiziţionaţi” în anul electoral 2008. Flaişer şi Rusu vor candida
la Senat în judeţ, iar fostul prefect este luat în calcul într-un colegiu pentru Camera
Deputaţilor de pe raza municipiului Iaşi.

PD-L a renunţat la Mitică Dragomir, nu şi la nepotul lui

La Botoşani, organizaţia PD-L a anunţat că pe listele partidului va intra omul de afaceri Paul Ionescu, nepotul lui Dumitru Dragomir, care a mai încercat să intre în Parlament în 2004, tot la Botoşani, dar pe listele PRM. Pe listele pentru Camera Deputaţilor se mai află, tot într-un colegiu din municipiul Botoşani, şi actualul deputat Catalin Obuf Buhăianu, trecut de la PSD la PD-L.

În judeţul învecinat, Suceava, fostul lider judetean al PSD, Mihai Vitcu, s-a înscris în PD-L cu puţin timp înainte de anunţarea listelor, el urmând să candideze pentru Senatul României în colegiul Fălticeni. Gheorghe Ştefan, preşedintele PD-L Neamţ, se mândreşte şi el cu o achiziţie recentă de la PSD, Iulian Şugaru, care va candida pentru Camera Deputaţilor în zona Roman.

La Giurgiu, pentru Camera Deputaţilor va candida Victor Boiangiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu din partea PSD şi membru recent al PD-L, iar la Senat fostul peremist Dan Mocănescu, liderul filialei, deputatul Valentin Iliescu, schimbând şi el de-a lungul carierei câteva partide politice.

Niciun comentariu: