Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Tintele spionilor: unitatile de la Babadag si Medgidia

Scandalul spionilor care au furat si transmis informatii secrete ale Armatei catre Rusia, prin intermediari bulgari si ucraineni – dupa cum sustin surse militare – face prima victima: atasatul militar al Ucrainei la Bucuresti, Serghei Ilnitski, a fost expulzat din Romania fiind suspectat de implicare in spionaj. Nimeni de la biroul atasatului militar din Bucuresti nu a raspuns ieri la telefon pentru a comenta informatia. Coincidenta sau nu, presedintele Traian Basescu si-a anulat recent vizita programata in Ucraina. Surse de la Cotroceni au sustinut insa ca "au existat alte motive ale amanarii vizitei presedintelui decat scandalul de spionaj".


Potrivit serviciilor secrete ale Armatei, subofiterul Floricel Achim, arhivar de informatii clasificate la o unitate de infanterie, a copiat date de pe calculatorul sau de la serviciu pe care le-a vandut apoi bulgarului Zikolov Marinov, agent de informatii camuflat pe teritoriul Romaniei ca om de afaceri. La randul sau, bulgarul ar fi predat informatiile atasatului militar al Ucrainei la Bucuresti, care le-a transmis mai departe.
Actiunea de spionaj a fost descoperita inca din 2005, dar membrii retelei au fost lasati sa lucreze in voie pentru a fi identificate toate ramificatiile. Tintele retelei de spionaj erau unitatile militare de la Babadag si Medgidia. Timp de peste patru ani, serviciile noastre secrete au livrat retelei de spionaj informatii fara importanta strategica, ba chiar si harti ce puteau fi gasite si pe Google. In momentul in care beneficiarii informatiilor "secrete" au descoperit cacealmaua si au oprit finantarea actiunii de spionaj, pionii Achim si Zikolov au fost arestati la Bucuresti.



Potrivit unor surse din cadrul DSM, subofiterul Achim a fost pregatit special in domeniul criptarii informatiilor clasificate. In momentul in care a copiat
ilegal primele informatii secrete, programul informatic de siguranta – de care Achim nu stia! – a avertizat Directia de Siguranta Militara, sustin sursele noastre. Asa s-a aflat cine a copiat informatiile. Pe fir au intrat Serviciul de Filaj si Investigatii si Directia de Informatii ale Armatei, care l-au monitorizat pe Achim. In momentul in care subofiterul s-a intalnit cu bulgarul Petar Zikolov Marinov si i-a predat acestuia informatiile copiate, au fost sesizate si alte institutii investigative ale statului, printre care Serviciul Roman de Informatii si Directia Generala de Combatere a Crimei Organizate.



Prin colaborarea serviciilor speciale, lui Achim i s-au livrat "controlat" informatii generale despre unitatile militare ale Diviziei 1 de Infanterie "Dacica", unde militarul era angajat, infor--matii ce puteau fi obtinute si prin satelit, printr-un program Google. Cu alte cuvinte, informatiile livrate cetateanului bulgar Zikolov Marinov, care la randul lui le livra atasatului militar de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti, "erau sub control si fara valoare speciala".

Informatiile sustrase nu au fost folosite doar de ucraineni, ci si de o alta putere neafiliata NATO, respectiv Rusia, putere care ar fi asigurat
finantarea actiunii de spionaj, dupa cum sustin surse militare. Informatiile erau platite cu sume cuprinse intre 800 si 1.000 de dolari
. Cele mai valoroase informatii erau cele legate de unitatile militare din Babadag si Medgidia, adica cele legate de zona Marii Negre, precum si unele informatii despre combustibili, sustin surse militare. De altfel, bulgarul Zikolov Marinov avea o firma
in Agigea, suspectata ca fiind folosita drept acoperire a activitatii de spionaj.


Mod de lucru
Potrivit declaratiilor date procurorilor, Achim copia pe ascuns pe un dispozitiv miniatural de stocare a informatiilor (memory stick) fisiere intregi, apoi i le inmana bulgarului Zikolov Marinov. La randul sau, Zikolov Marinov inmana informatiile atasatului militar de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti. Ambii au recunoscut ca se cunosc inca din anul 2002, iar colaborarea lor s-a desfasurat pana in februarie 2009, cand au fost arestati. Informatiile "principale" au fost traficate din momentul in care Achim a primit certificat ORNISS de acces la informatii clasificate, respectiv din 2005. Pana in 2005, informatiile livrate erau "nesemnificative", sustin sursele noastre.


Subofiterul Achim a fost arestat in trafic
, iar la perchezitii i s-au gasit bani intr-un pachet sigilat de tigari, un memory stick, precum si o geanta militara plina cu registre cu operatiuni militare si procese verbale care au regim secret. Zikolov Marinov a fost ridicat de acasa, unde au fost gasite sume de bani si documente. Atat Achim, cat si Zikolov si-au recunoscut faptele. "Reteaua" a cazut si cei doi pioni au fost arestati abia in momentul in care "beneficiarul final a sistat finantarea operatiunii de spionaj, deoarece si-a dat seama ca primeste informatii filtrate", sustin sursele noastre.

Pierderile Armatei
Printre pierderile reale suferite de Armata ar fi codul de criptare cunoscut de Achim, un sistem de comunicatii si cateva frecvente radar, care au fost imediat schimbate. In rest, serviciile speciale au livrat doar informatii fara valoare. Anchetatorii au ca probe principale calculatorul cu informatii secrete la care Achim avea acces, alte sase unitati centrale, un laptop, multe interceptari telefonice, fotografii atat de la intalnirile lui Achim cu bulgarul Marinov, cat si ale bulgarului cu alte persoane prin care se transmiteau "secretele" pe suport informatic. Colonelul Marin Harabagiu, seful de stat major al unitatii militare "Dacica" unde era angajat Achim, ne-a confirmat ca anchetatorii au ridicat probele de la locul de munca al suspectului de tradare, dar a refuzat sa ofere amanunte. "S-au facut cercetari la fata locului, dar nu suntem abilitati sa dam alte informatii", ne-a declarat si lt. col. Sorin Bacila.

Uragan la Kiev
Potrivit unor informatii neoficiale, atasatul militar al Ucrainei la Bucuresti, Serghei Ilnitski, ar fi fost expulzat luni din Romania. Nimeni de la biroul atasatului nu a raspuns ieri la telefon pentru confirmarea informatiei. Tot ieri, la Kiev ministrul ucrainean de Externe, Vladimir Orhyzko, a fost demis dupa ce a fost criticat de parlamentarii ucraineni. Exista speculatii potrivit carora, din cauza scandalului de spionaj, presedintele Traian Basescu si-a amanat vizita in Ucraina. Surse de la Cotroceni au sustinut insa ca "au existat alte motive ale amanarii vizitei presedintelui".

Niciun comentariu: