Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Regizorii romani pariaza pe prezent

ana la sfarsitul anului, vor intra in cinematografe filme semnate de Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Corneliu Porumboiu. Daca "Amintiri din epoca de aur" al lui Mungiu vorbeste de Romania anilor ’80, celelalte doua filme vin cu teme de acum: Puiu – cu crima de familie a unui om care si-a pierdut jobul, Porumboiu – cu dilemele morale ale unui politist de provincie. Sub bagheta producatorului Cristi Puiu, Bobby Paunescu regizeaza un film cu Monica Barladeanu in rol titular, inspirat de efectele cazului Mailat.

Tema emigrantilor romani este abordata atat de filmul lui Razvan Radulescu, cat si de cel al lui Stere Gulea. Alexa Visarion incearca un "road movie de DN1", inspirat de generatia cool.

» "Tatal-fantoma", primul thriller pe model american, este un proiect con-ceput de Barry Gifford si Lucian Georgescu.



Intai, despre numele sonore. "Amintiri din Epoca de Aur" este un film cu o structura modulara, alcatuit din sase scurtmetraje, doua dintre ele purtand semnatura lui Cristian Mungiu. "Cred ca e o despartire nu de Epoca de Aur a lui Ceausescu, ci de epoca de aur a fiecaruia dintre noi, adica viata noastra fara griji de pana pe la vreo 25 de ani", a declarat regizorul, adaugand ca e vorba despre un film care se concentreaza asupra vietii cotidiene din ultimii ani ai comunismului. Filmul, regizat la sase maini, de Cristian Mungiu, Hanno Hoffer si Constantin Popescu, va fi lansat, conform cinemagia.ro, in acest an, dar nu se cunoaste o data anume.

Cristi Puiu iese anul acesta cu doua filme – ca regizor ("Aurora") si ca producator ("Francesca")
"Intermediar" al lui Corneliu Porumboiu este asteptat sa aiba premiera anul acesta si, daca ar fi sa-l credem pe regizor, "este mai putin hatru decat «A fost sau nu a fost»". Cu Dragos Bucur in rolul unui politist cu crize de constiinta, dar si cu Vlad Ivanov, Cosmin Selesi, Irina Saulescu si Ion Stoica, filmul este un pseudopolicier care descrie criza unui om al legii din provincie (duhul Vasluiului pluteste inefabil si in acest film) care ajunge sa nu mai creada in lege. Cinemagia.ro da ca data de lansare a ultimului film purtand semnatura lui Cristi Puiu, mult asteptatul "Aurora", anul 2009; sa ne rugam pentru asta. Filmul pune in discutie, in contextul crizei varstei de mijloc, o drama familiala ce sfarseste cu o crima. Protagonistul filmului e un barbat de 42 de ani, divortat, cu doi copii
, care tocmai si-a dat demisia de la fabrica unde lucra. Tot sub bagheta lui Cristi Puiu (insa in calitate
de producator al Mandragora), urmeaza sa iasa in prima jumatate a anului si pelicula lui Bobby Paunescu, "Francesca", cu Monica Barladeanu in rolul principal. Omul de afaceri, care a absolvit School of Cinematic Arts la Universitatea din California, speculeaza in acest film tensiunile interetnice declansate de cazul Mailat, pentru a spune povestea unei modeste, dar foarte frumoase
educatoare (Monica Barladeanu) care vrea sa emigreze in Italia. Alaturi de "Aurora" lui Puiu, "Medalia de onoare" a lui Calin Netzer este cea mai asteptata pelicula a anului 2009 (conform unui sondaj cinemagia.ro). Sinopsisul filmului, cu Victor Rebengiuc protagonist, suna destul de 90’s, cu dileme morale postrevolutionare izvorand din comunism – inainte de ’89, tatal isi toarna la Militie fiul ca vrea sa emigreze in Canada, fapt ce va deteriora relatiile in familie, atat cu fiul plecat, cat si cu sotia. "Felicia inainte de toate", filmul cu care scenaristul Razvan Radulescu debuteaza ca regizor de lungmetraj, a fost terminat anul trecut, insa nu a fost comunicata o data la care urmeaza sa fie lansat. Romanul este de fapt co-regizor impreuna cu Melissa de Raaf, o artista germana specializata pe video, pelicula primind sprijin de la canalul de televiziune Arte. Inainte de a fi un film social (despre instrainarea emigrantilor), este un film despre relatii (de familie) – o romanca de 40 de ani, care traieste in Olanda, unde e divortata si are un copil, revine in fiecare an in Romania sa-si vada rudele; insa pierderea avionului spre Olanda determina o renegociere a relatiilor cu rudele. Anul acesta vom putea viziona in cinematografe si ultimul film in care a jucat regretatul Guillame Depardieu. "Copilaria lui Icar", regizat de debutantul Alexandru Iordachescu, este un film simbolic cu vagi elemente SF – Jonathan accepta sa fie cobaiul unui tratament genetic menit sa-i redea piciorul pierdut intr-un accident, insa lucrurile se complica in momentul cand intervine o idila cu fiica celui care conduce tratamentul.

"Week-end cu mama", de Stere Gulea, va fi lansat pe 20 martie
Pelicula de debut a lui Radu Jude, "Cea mai fericita fata din lume", a avut premiera mondiala, recent, la Festivalul de la Berlin – unde, de altfel, a fost si laureata cu Premiul CICAE (Confédération Internationale des Cinemas d’Art et d’Essai). In Romania filmul va putea fi vazut, probabil, in aceasta primavara. Lungmetrajul, realizat in coproductie cu o casa olandeza, are in distributie o actrita neprofesionista, Andreea Busneag, si pe serban Pavlu. Filmul e despre o adolescenta care castiga o masina scumpa la un concurs de trimis etichete, in urma caruia trebuie sa mearga la Bucuresti
pentru a filma o reclama
care sa arate ca toata campania a fost reala. Pe drum, fata se cearta cu parintii in privinta masinii, pe platou sunt alte probleme care dezvaluie conflictele latente din familie, dar finalul este fericit. Primavara aceasta va avea premiera romaneasca si coproductia italo-franco-romana "Mar Nero", in regia lui Federico Bondi si beneficiind de un scenariu semnat de Ugo Chiti (scenaristul de la "Gomora"). Avandu-i in distributie pe Vlad Ivanov – locul 3 in topul "The Times" al celor mai bune roluri ale anului trecut –, dar si pe Dorotheea Petre si Maia Morgenstern, filmul prezinta relatia dintre o italianca in varsta si menajera ei, o romanca. La inceput tensionata, relatia va evolua in timp spre una de solidaritate si prietenie, in care italianca o va insoti pe romanca intr-o calatorie in Romania, in cautarea sotului ei, disparut fara urma. Peste o luna, pe 20 martie, are loc premiera ultimului film al veteranului Stere Gulea, "Week-end cu mama", din distributia caruia fac parte Adela Popescu, Gheorghe Dinica, Razvan Vasilescu, Florin Zamfirescu. Filmul e scurt (90 de minute) si, pe urmele ultimului val, lasa la o parte politicul pentru a vorbi o limba sociala, in cazul de fata familiile care lucreaza in strainatate si isi lasa copiii in grija rudelor. Luiza, care a stat departe de fata ei timp de 15 ani, se intoarce din Spania. In tara, ea descopera situatii care i-au fost ascunse de rudele care au avut grija de copilul ei: fata duce o viata de vagabondaj, e dependenta de droguri si are un copil de doi ani, abandonat la un orfelinat. Cel mai probabil in aprilie o sa iasa in cinematografe si filmul lui Radu Gabrea, "Calatoria lui Gruber", cu Florin Piersic Jr, Marcel Iures si Claudiu Bleont. Filmul il arata pe Curzio Malaparte, in calitate de jurnalist si prieten cu Il Duce, ajuns la Iasi si cautand innebunit un doctor evreu care sa-l trateze de o criza de alergie, insa cautarea lui coincide cu zilele deportarilor. Florin Piersic Jr va fi prezent pe ecrane nu doar ca actor, ci si in calitate de regizor cu o (alta) pelicula independenta, "Nimic despre dragoste", in care joaca si Andi Vasluianu.

Thriller romanesc
Tot in 2009 va iesi si prima parte a trilogiei "The Phantom Father"/"Tatal-fantoma", un thriller regizat si scenarizat de publicitarul Lucian Georgescu, avandu-l pe Marcel Iures in rolul principal si construit ca proiect impreuna cu Barry Gifford (scenarist al lui Lynch – "Wild at Heart", "Lost Highway" etc.). Filmul, "cu alonja de Hollywood" (in cuvintele lui Lucian Georgescu), are o istorie traumatica in spate, in 2004 pierzand finantarea CNC, pe care a obtinut-o abia in 2007. Coprodus impreuna cu o casa germana de film, pelicula prezinta tribulatiile turistice ale unui profesor universitar care, documentand biografia a doi frati, ajunge in Bucovina rurala, unde o cunoaste pe Tanya, care condescinde sa-l ajute in cautarile lui. Celalalt film cu participare majoritar romaneasca rasplatit la Berlin (premiul pentru sunet), "Katalin Varga" al britanicului Peter Strickland, va iesi si el in cursul anului pe ecranele romanesti. Pelicula spune povestea unei unguroaice dintr-un Ardeal habsburgic atemporal, care, izgonita din casa de un sot care nu poate accepta un viol ce a avut loc in urma cu zece ani, porneste impreuna cu baiatul ei intr-o calatorie a razbunarii, pe urmele celui care a violat-o candva. Alexa Visarion va iesi in toamna asta cu "Luna verde" (scenariul: Iris Spiridon), un road movie de DN1 prin care regizorul incearca sa iasa spre zona cool a problemelor ultimei generatii – pretextul pentru dezvaluirea acestora e o calatorie de la Bucuresti la Brasov, unde un grup de tineri pleaca sa vada o piesa pusa in scena de un amic de-al lor. Filmul, in distributia caruia se disting Marius Manole si Tudor Aron Istodor (dintre tineri) si Razvan Vasilescu si Maia Morgenstern (dintre adulti), bifeaza probleme urbane, ca agatatul pe internet, arta, muzica psihedelica, teama de dragoste. Filmul de debut al lui Constantin Popescu, "Portret al luptatorului la tinerete – Aproape liniste 1", care va fi lansat si el anul acesta, si-a ales o tema dificila, dar cu atat mai curajoasa: luptatorii anticomunistii din munti. Spun "dificila" si "curajoasa" intrucat asteptarile publicului mainstream merg spre discursuri care aduc omagii acelor eroi locali, pe modelul Luciei Hossu Longin, iar riscul, ca regizor, de a cadea in adevarurile patetice si de la sine intelese ale anticomunismului e imens. Avand parte de o distributie proaspata (Dragos Bucur, Alex Potocean, Andi Vasluianu), filmul "documenteaza" grupul de rezistenta format in jurul lui Ion Gavrila Ogoranu.

Nicolaescu, in rolul lui Carol I
Sergiu Nicolaescu isi va rasfata si el fanii cu un documentar artistic, "Carol I", despre ultimele zile ale vietii primului rege din istoria Romaniei. Noul "Apus de soare", realizat la studiourile MediaPro Pictures cu o generoasa subventie de la CNC (195.000 RON, obtinuti in 1996), va straluci pe marile ecrane cu Nicolaescu in rolul principal, fiind o docu-drama care va combina elemente de film artistic cu inserturi nonfictionale din arhive. Pelicula va fi terminata anul acesta, insa nu s-a comunicat o data a lansarii.

Niciun comentariu: