Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Moldova se afla in pragul unui boom investitional

Traditionala conferinta de presa de la sfirsit de an a presedintelui R. Moldova, Vladimir Voronin, a inceput cu felicitari adresate jurnalistilor cu ocazia sarbatorilor de iarna. Seful statului a urat succes tuturor ziaristilor si institutiilor de presa.

Economia in centrul atentiei
In discursul prezentat, Vladimir Voronin si-a concentrat atentia asupra situatiei economice din tara. Presedintele tarii a reamintit efectele dezastruoasei secete din acest an, care "a influentat cel mai mult asupra nivelului de dezvoltare economica a tarii". Din cauza secetei fara precedent, cresterea economica a R. Moldova in acest an a fost incetinita substantial. Daca indicatorii economici din primele sase luni ale acestui an denota o crestere de 8 la suta, atunci raportata la intregul an, cresterea este de putin peste 3 la suta, a mentionat Vladimir Voronin. "Acesta este impactul general al secetei asupra economiei. Conform datelor, chiar daca in agricultura nu s-ar fi inregistrat nici o crestere, indicatorul cumulativ general al cresterii economice ar fi fost de 8 la suta. Insa in sectorul agrar s-a produs o recesiune catastrofala, de peste 30 la suta", a relatat presedintele tarii.
Liderul de la Chisinau a adus multumiri repetate acelor tari care au venit in ajutorul Moldovei in asemenea imprejurari de forta majora, ajutor care, potrivit presedintelui, a permis sa reducem in mare parte consecintele dezastruoase ale secetei. De asemenea, seful statului a evidentiat vulnerabilitatea sectorului agrar al Moldovei, dependenta agriculturii noastre de factorul meteorologic, care reprezinta consecintele neaplicarii tehnologiilor
moderne in aceasta ramura a economiei. In aceasta ordine de idei s-a mentionat ca modernizarea agriculturii nu mai poate fi tergiversata.
Cu mai mult optimism, presedinte a vorbit despre cresterea investitiilor, volumul carora s-a majorat cu 28 la suta. "Moldova se afla in pragul unui boom investitional! In ultimele sase luni s-au schimbat in mod radical calitatea si structura
ofertelor investitionale. In tara vin mari companii care au ca obiect de activitate energetica, transporturile, constructia de drumuri, un sir intreg de banci straine puternice si companii din sfera tehnologiilor de virf", a spus Vladimir Voronin, precizind ca despre multe din acestea vom afla dupa Anul Nou.
Presedintele a explicat de ce Moldova a inceput sa devina atractiva pentru investitorii straini. Chisinaul, potrivit lui Vladimir Voronin, a modificat formatul relatiilor cu Rusia si cu tarile CSI. "Acum aceste relatii nu au un caracter pur si simplu pragmatic, ele au devenit cu adevarat relatii de parteneriat. Va voi spune cu tot temeiul ca din toate tarile din aceasta regiune relatiile noastre sint astazi exemplare. Noi am pastrat piata de liber schimb, am solutionat problemele privind perceperea taxei pe valoarea adaugata, am semnat un contract transparent si pe termen lung de livrare a gazelor, exista intelegere reciproca in privinta principiilor reglementarii transnistrene".
La fel, modernizarea europeana a Moldovei in cadrul Planului de Actiuni Moldova-Uniunea Europeana a devenit, in opinia sefului statului, un stimulent si un factor de extrema importanta pentru reformele interne, in special, pentru reformele cu caracter democratic general. "Eurointegrarea Moldovei ne-a permis sa facem uz si de noi instrumente pentru solutionarea problemei transnistrene. Misiunea Uniunii Europene la frontiera si, totodata, inregistrarea intreprinderilor transnistrene in cadrul legal al Moldovei au facut posibila schimbarea intregii dinamici a reglementarii. Anume acum noi putem avansa in directia extinderii masurilor de incredere cu Transnistria, in directia consolidarii civice generale. Mai mult decit atit, Moldova in ansamblu, inclusiv intreprinderile transnistrene, a obtinut regimul de comert asimetric cu Uniunea Europeana", a mai spus presedintele tarii.
Atractivitatea Moldovei pentru investitorii straini a crescut, potrivit lui Vladimir Voronin, si datorita politicilor de liberalizare economica: "Inregistrarea intreprinderilor la un singur ghiseu, reducerea atributiilor si functiilor organelor de control, cele doua ghilotine, amnistierea capitalului, amnistia fiscala
si introducerea de la 1 ianuarie 2008 a cotei zero la impozitul pe beneficiu".
"Acum pot sa spun cu toata fermitatea ca noi am facut practic totul, totul ce acum un an parea sa fie de domeniul fantasticului. Tara, economia ei sint deschise atit pentru Vest, cit si pentru Est. Legiferind cota zero a impozitului pe beneficiu, Moldova obtine conditii exclusive pentru dezvoltarea unei economii orientate la export si bazate pe atragerea unor investitii
straine masive. Mai ramin inca problemele sistemului nostru judiciar, problemele privind competenta functionarilor publici. Dar si acestea sint probleme care pot fi solutionate".
Vladimir Voronin a informat ca la executarea bugetului pentru anul curent, indicatorii planificati au fost depasiti cu peste un miliard de lei, iar salariul s-a majorat cu circa 22 la suta, in expresie reala - cu 10 la suta. Seful statului a evidentiat ca este foarte important ca, pentru prima data, ritmul cresterii exporturilor s-a egalat cu ritmul cresterii importurilor.
Presedintele republicii a relatat si despre darea in exploatare a gazoductului strategic Tocuz-Cainari-Mereni, a traseului auto Leuseni-Chisinau, constructia caii ferate Cahul-Giurgiulesti, lucrarile intense pe traseele auto Orhei-Rezina si Hincesti-Cimislia-Comrat, care reprezinta "inceputul unei ascensiuni de ordin infrastructural si investitional".

Relatiile moldo-romane depind de soarta a doua documente
Seful statului a mai comunicat ca dosarul moldo-roman este acum in curs de examinare in Uniunea Europeana, aceasta fiind deja nu atit problema relatiilor Moldovei cu Romania, cit problema relatiilor Romaniei cu Uniunea Europeana. In opinia lui Vladimir Voronin, la moment problemele in raportul dintre R. Moldova si Romania se reduc la nesemnarea Tratatului politic de baza si a Acordului de frontiera. "Nesemnarea acestor documente vorbeste despre faptul ca Romania nu recunoaste R. Moldova ca stat suveran. Perspectiva relatiilor noastre depinde de semnarea acestor doua documente", a spus presedintele moldovean.
Seful statului a mai opinat ca recentele actiuni ale Patriarhiei Romane, care a decis deschiderea a trei noi eparhii pe teritoriul R. Moldova, reprezinta "o agresiune din partea Romaniei, care se inscrie intr-un sir de alte actiuni similare". "La noi, potrivit Constitutiei, Biserica este separata de stat, iar preotii de la Mitropolia Basarabiei primesc salarii de la statul roman. Nu este clar ce fel de mecanisme legislative se utilizeaza la salarizarea acestora de catre un alt stat si nu este clar cum din aceste salarii vor fi platite impozitele, inclusiv in fondul social", a mentionat Vladimir Voronin, care a precizat ca Chisinaul analizeaza posibilitatea iesirii din decizia Curtii Europene pentru Drepturile Omului, prin care Guvernul R. Moldova a fost impus sa inregistreze Mitropolia Basarabiei. El a mai informat ca pe 21 ianuarie, pe parcursul unei zilei intregi, va avea intilniri, la Moscova, cu reprezentantii Patriarhiei Ruse.

O noua vizita la Moscova
Daca pe 21 ianuarie se va intilni, in capitala Federatiei Ruse, cu reprezentantii Patriarhiei din aceasta tara, atunci pe 22 ianuarie Vladimir Voronin ar putea sa aiba o noua intrevedere cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Seful statului a precizat ca deocamdata aceasta intilnire este la nivel de intentie.
Referindu-se la relatiile cu Rusia pe marginea problematicii transnistrene, Vladimir Voronin a relatat ca mai exista anumite divergente, insa se discuta si se cauta solutii. "In ceea ce priveste reglementarea transnistreana, pot sa spun doar un singur lucru - din punct de vedere moral-psihologic, problema este deja solutionata in minte de catre toti actorii principali implicati. In curind timpul va arata in ce masura am fost indreptatit sa fac asemenea aprecieri", a declarat presedintele R. Moldova. El a exclus posibilitatea organizarii unor alegeri anticipate pentru parlamentul R. Moldova, concomitent pe ambele maluri ale Nistrului, chiar daca a admis ca ar fi bine ca reglementarea transnistreana sa reuseasca pina la viitoarele alegeri parlamentare din 2009.
In contextul problematicii transnistrene, s-a mai informat despre piedicile pe care le pun pretinsele autoritati de la Tiraspol in vederea realizarii mai multor proiecte care ar apropia cele doua maluri. Referitor la chestiunea numerelor de inmatriculare transnistrene, Vladimir Voronin a comunicat ca Chisinaul i-a propus Tiraspolului sa nu mai inregistreze niciun mijloc de transport de pe malul drept al Nistrului si in aceste conditii automobilele din stinga riului, cu numere transnistrene, vor putea circula liber atit pe teritoriul intregii tari, cit si peste hotare.

Nu vom fi repetenti la realizarea Planului de Actiuni RM-UE
Desi la moment mai sint necesare adoptarea a 11 legi prevazute de Planul de Actiuni RM-UE, care expira in februarie 2008, Vladimir Voronin crede ca Chisinaul va reusi in termen si nu va ramine repetent la acest capitol. Presedintele a mai subliniat ca avem rezerve in ce priveste functionarea democratiei, drepturile omului, independenta justitiei, libertatea mass media, combaterea coruptiei etc. El a precizat ca la moment se discuta mai multe variante de documente care ar reglementa raportul dintre RM si UE.

PCRM ar putea repeta in 2009 succesul din 2001
Vladimir Voronin a mai declarat ca situatia politica interna nu ingrijoreaza prea mult partidul de guvernamint, deoarece "opozitia actioneaza iarasi in beneficiul Partidului Comunistilor, mai ales in capitala". "Aceasta activitate energica a oponentilor nostri politici imi permite sa afirm ca la alegerile parlamentare Partidul Comunistilor din Moldova isi va repeta succesul din 2001". Cu toate acestea, Vladimir Voronin a vorbit despre necesitatea unui parteneriat politic, pentru care PCRM ar fi optat mereu, inclusiv cind a avut majoritate constitutionala. El a admis posibilitatea inaintarii unui candidat comun din partea mai multor partide la functia de presedinte al R. Moldova si desemnarea unui guvern de coalitie in 2009. "Asa este mai bine", a precizat seful statului, dind aprecieri pozitive la adresa liderului Partidului Popular Crestin Democrat, Iurie Rosca, care "stie ce vrea si poate sa obtina". "El (Iu. Rosca n.r.) toti anii a ramas cel care este. Nu si-a schimbat partidele".
Vorbind despre noul program al PCRM, Vladimir Voronin a spus ca este interesat doar de parerile membrilor de partid, iar politicienii din opozitia liberala "nu au capacitatea sa analizeze un astfel de document complex". Presedintele s-a aratat satisfacut de procesul de reformare prin care trece partidul de guvernamint, desi este foarte complicat. In context
a mentionat ca atunci cind s-a creat era format 100% din fosti membri ai Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, iar acum circa 60% sint persoane cu virsta de pina la 50 de ani, iar tinerii reprezinta aproape o treime si formatiunea pledeaza pentru integrarea europeana si liberalizarea economiei.
Spre finalul conferintei de presa, seful statului a anuntat ca Bradul Tarii va fi inaugurat pe 28 decembrie.

Niciun comentariu: