Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Razboiul RCA: Firmele de asigurari se lupta pentru polite in valoare de 300 milioane de euro

Societatile de asigurari ofera bonusuri, reduceri si chiar unele servicii atasate politelor de raspundere civila auto (RCA) pentru a-si spori afacerile în aceasta iarna, perioada in care se încheie 65% din polite pentru 2008. Valoarea primelor aferente se ridica la circa 300 milioane de euro, din total de 450 milioane de euro - valoarea totala a primelor brute subscrise din vânzarea RCA, spun asiguratorii chestionati de NewsIn.

Batalia pentru o cota cat mai mare din piata uriasa a asigurarilor auto obligatorii, în numai doua luni, solicita la maximum imaginatia asiguratorilor. „Batalia va fi destul de strânsa, deoarece aproximativ 65% din vânzarile RCA sunt concentrate în lunile decembrie 2007 - ianuarie 2008“, a declarat Gheorghe Grad, membru în consiliul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta în Asigurari (UNSICAR).

Pentru compania Allianz-Tiriac Asigurari, „oferta speciala“ este reprezentata de programul personalizat de cotare online pentru persoane fizice, care tine cont de profilul de risc al clientului. „Practic,
este vorba despre un tarif personalizat, în functie de sexul si vârsta soferului, experienta lui în trafic sau zona geografica de domiciliu“, a precizat directorul de comunicare al companiei, Marius Onofrei. Allianz-Tiriac mizeaza pe soferii între 30 si 60 de ani, cu autoturisme care au o capacitate cilindrica între 1.800 si 2.000 cmc. Tarifele pentru o polita valabila 12 luni în 2008 costa între 415 si 466 lei. „Pentru aceeasi categorie de soferi, cu autovehicule de peste 2.000 cmc, tarifele anuale pentru 2008 sunt cuprinse între 491si 541 lei“, a mai spus oficialul Allianz-Tiriac.
Soferii care platesc polita RCA de la Generali pentru tot anul 2008 vor beneficia de un serviciu care consta în tractarea gratuita a autovehiculului (care trebuie sa aiba pâna în 2,5 tone), o singura data, pe o distanta de maximum 100 km (plus 100 km retur), oferta care este valabila pentru firme si populatie.

Clientii fideli ai Asirom vor beneficia de un tarif special al RCA, afirma directorul diviziei de vânzari si marketing din cadrul companiei, Catalin Stroe. De exemplu, pentru o Dacie cu o capacitate de 1.200 cmc, femeile vor plati 177 lei (cu reducere de la 194 lei), iar barbatii vor achita 193 lei, cu reducere de la 210 lei.
Alti asiguratori, precum Asiban, mizeaza pe oferta standard de a micsora prima cu circa 3% atât pentru clientii „cuminti“ prin sistemul „bonus/malus“, cât si pentru soferii din judete cu un trafic mai redus. „Cea mai buna oferta si promovare pentru o companie de asigurari este aceea de a plati daunele cu promptitudine“, a declarat presedintele Asiban Dumitru Ceraceanu.
Omniasig-Vienna Insurance Group, al doilea asigurator de pe piata româneasca în 2006, estimeaza ca va încasa 5 milioane de euro din vânzarea politelor RCA si ca va atrage 50.000 clienti, ca urmare a parteneriatului încheiat cu reteaua Carrefour, potrivit presedintelui societatii, Constantin Toma.

Oferta speciala pentru RCA de la Ardaf consta în practicarea „celor mai bune preturi din piata la încheierea RCA si acordarea unei reduceri de 50% la încheierea asigurarii locuintei împotriva dezastrelor naturale“, a spus directorul de marketing al companiei, Alina Nastase.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) spune ca „ofertele speciale“ sunt legale, însa cere asiguratorilor sa practice tarifele anuntate.

Niciun comentariu: