Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Prime grase pentru bugetari. Functionarii din primarii au incasat sume de 2.000 de lei

Functionarii din primarii vor beneficia de prime consistente pentru sfârsitul de an. Topul primelor pentru angajati este condus de primariile din Olt. Edilii din Craiova sau Orsova vor acorda angajatilor cele mai mari prime de Sarbatori. Valoarea acestora este între 1.000 si 2.000 de lei. Primarul din Orsova intentioneaza sa cheltuiasca pâna la 50.000 de lei pentru a-si motiva angajatii. Municipalitatea din Iasi a stabilit ca valoarea unei prime sa fie de aproximativ 1.000 de lei. În plus, cei 700 de angajati vor primi în ianuarie si cel de-al 13-lea salariu, bani care se vor aloca din bugetul local. O suma ceva mai mica vor primi cei 350 de functionari din Buzau, care vor fi rasplatiti cu aproximativ 800 de lei. La Pitesti, recompensele se vor acorda în functie de salariul brut, dar nu vor depasi valoarea de 700 de lei. Primariile mai sarace din judet îsi vor premia angajatii cu circa 400 de lei. Nici functionarii din Capitala nu stau foarte rau la capitolul recompense. In sectorul 4, primarul Adrian Inimaroiu a decis ca valoarea primei sa fie de 1.000 de lei de persoana, la care se adauga si tichete cadou în val
oare de 350 de lei. Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, a decis ca prima sa aiba valoarea salariului din noiembrie. Astfel, angajatii au primit între 500 de lei si 1.700 de lei, iar cei care au copii
au mai beneficiat de câte 100 de lei pentru fiecare prichindel. Nici cei din sectorul 5 nu o duc rau, primaria acordând tichete cadou
de 1.050 de lei pentru fiecare angajat. La sectorul 6, primele sunt la fel de generoase. De la 400 la 1.500 de lei, în functie de activitatea depusa de fiecare om în parte. În plus, s-au mai acordat si tichete cadou de 600 de lei. Cele mai mici
bonusuri le-au primit cei din sectoarele 2 si 3, valoarea acestora fiind de 600, respectiv 150 de lei. „Valoarea primelor acordate angajatilor de sarbatori a variat foarte mult. Acestea au fost de la prime simbolice, de cateva zeci de lei, pana la prime consistente, de 1.000-1.500 lei. In general, sumele au depins de modul in care s-a negociat si de puterea companiei sau a institutiei“, ne-a declarat presedintele BNS, Dumitru Costin.“

La Iasi, Mos Craciun va fi mai generos pentru angajatii regiilor Citadin si Salubris, unde se vor acorda prime de pâna la 300 de lei de persoana. La multe firme particulare, se vor organiza petreceri la munte, „pe banii patronului“. Salariatii regiei CET Iasi nu vor primi prime deoarece, spune directorul Didi Melinte, situatia financiara a regiei nu este tocmai roz. Angajatii Regiei Autonome de Transport Public Iasi vor primi o prima de Craciun de aproximativ 150 de lei si, in plus, se va organiza pentru toata lumea un chef pe cinste. Tot la RATP se va organiza si o serbare de pom pentru copiii salariatilor. Prime de 150 de lei vor primi si angajatii Regiei Autonome Judetene de Apa-Canal, mai ales ca aici primele de Craciun si de Paste sunt prevazute si stabilite prin contractul colectiv de munca
. In alte institutii administrative fie nu se vor acorda prime, fie acestea nu au fost inca stabilite. Majoritatea firmelor
particulare acorda prime care pot ajunge si la 1.000 de lei. La Consiliul Judetean Mos Craciun este asteptat atât cu prime de pâna la 300 de lei, cât si cu sacul de dulciuri si jucarii pentru copiii angajatilor.

Fara salarii si sporuri de Sarbatori

In timp ce unii functionari au parte de prime si cadouri, angajatii Primariei Hunedoara risca sa ramâna fara salarii în pragul Sarbatorilor din cauza cheltuielilor prea mari facute de Primarie de-a lungul anului. Astfel, primarul Nicolae Schiau a fost nevoit sa faca un împrumut la banca pentru a reusi sa achite salariile propriilor angajati. O situatie similara s-a inregistrat in tribunalele din judetul Arges, unde grefierii, agentii procedurali si aprozii de instante nu si-au mai primit sporul de sectie de 10 la suta si primele de vacanta începând cu luna mai a acestui an. Oamenii au protestat ieri oprind lucrul intre orele 8.00 si 11.00. Potrivit liderului Sindicatului Arhigrefa Arges, Viorel Bratu, activitatea va fi intrerupta si in zilele urmatoare, între aceleasi ore, pâna când situatia va fi reglementata, iar daca nu va fi gasita o rezolvare, activitatea va fi oprita în totalitate.

Topul primelor
Primaria Craiova 2.000 lei
Primaria Orsova 2.000 lei
Sectorul 1 1.700 lei
Sectorul 6 1.500 lei
Sectorul 5 1.050 lei
Sectorul 4 1.000 lei
Primaria Iasi 1.000 lei
Primaria Buzau 800 lei
Primaria Pitesti 700 lei

Niciun comentariu: